Ελπίδα Νικολάου: «Στην εποχή που διανύουμε έχουμε περισσότερο ανάγκη την κωμωδία»
Media

Ελπίδα Νικολάου: «Στην εποχή που διανύουμε έχουμε περισσότερο ανάγκη την κωμωδία»

Η Ελπίδα Νικολάου τη φετινή σεζόν άρχισε να ιχνηλατεί τον χώρο της τηλεόρασης μέσα από τη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» της ΕΡΤ1.

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός, υποδύεται την Κέλλυ, την καλύτερη φίλη της Κατερίνας.

Η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ» ήταν μια διαφορετική πρόταση μέσα στα τόσα δραματικά σίριαλ. Πιστεύετε ότι λείπει η κωμωδία από την ελληνική τηλεόραση;

«Πράγματι, η σειρά αποτελεί μια διαφορετική πρόταση κι αυτό φαίνεται κυρίως από το θέμα που διαπραγματεύεται, το οποίο είναι δοσμένο με πολύ χιούμορ! Δεν νομίζω ότι λείπει η κωμωδία, απλά πιστεύω ότι στην εποχή που διανύουμε την έχουμε όλοι περισσότερο ανάγκη».

Τι σας γοήτευσε στην τηλεοπτική αυτή σειρά και κατ’ επέκταση στον ρόλο σας;

«Οι ήρωές της χαρακτηρίζονται από αυθορμητισμό και μια γλυκιά παιδικότητα. Ακόμα και αυτοί που εκ πρώτης όψεως θα λέγαμε ότι είναι πιο συγκρατημένοι, τελικά ακολουθούν αυτό που προστάζει η καρδιά τους.

Το πρώτο που τους έρχεται στο μυαλό το κάνουν πράξη και το υποστηρίζουν με όλο τους το “είναι". Αυτό είναι ένα στοιχείο που εντοπίζω και αγαπώ πολύ και στον χαρακτήρα της Κέλλυς».

Είναι η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά;

«Ναι και είναι συναρπαστικό να ανακαλύπτει πώς γίνονται όλα πίσω από τις κάμερες και πόσοι άνθρωποι δουλεύουν για να πάρει την τελική του μορφή ένα επεισόδιο».

Τώρα που έχετε γνωριστεί καλά με την Κέλλυ, τι γνώμη έχετε για εκείνη;

«Με μια λέξη θα την περιέγραφα ως αυθεντική. Δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτό που αισθάνεται, δεν θα σου πει κάτι άλλο από αυτό που πιστεύει, όμως θα είναι εκεί, δίπλα σου ακόμα και αν δεν συμφωνεί».

Τελικά δεν είναι τόσο σκληρό καρύδι όσο φαίνεται...

«Ισως κάποιος που φαίνεται σκληρός να και τόσο, ιδιαίτερα όταν έρθει αντιμέτωπος με τον έρωτα».

Είναι η καλύτερη φίλη της Κατερίνας, αλλά δεν συμφωνεί πάντα μαζί της. Ετσι πρέπει να είναι οι φίλες;

«Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ακόμα κι αν οι καλύτεροι φίλοι ταυτίζονται μεταξύ τους σε πολλούς τομείς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούν πάντα μεταξύ τους. Το σημαντικό σε μια τέτοια σχέση είναι να σέβονται και να στηρίζουν ο ένας τις επιλογές του άλλου».

Η Κέλλυ έχει γίνει και πολύ καλή φίλη με τη Ροζαλία, παρόλο που είναι πολύ διαφορετικές. Τελικά, το θέμα είναι να αποδέχεσαι τον άλλον όπως είναι και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις;

«Η αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου είναι πολύ σημαντική σε οποιαδήποτε σχέση. Η επαφή με το διαφορετικό μάς δίνει πολλές φορές την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και στοιχεία του ίδιου μας του εαυτού που δεν φανταζόμασταν καν την ύπαρξή τους. Εξάλλου η όποια αλλαγή στον εαυτό μας είναι καθαρά προσωπική υπόθεση».

Η Κατερίνα, με το ενδεχόμενο να είναι αδελφή της Νατάσας, κάτι που δεν ισχύει, έρχεται πιο κοντά της παρά την κόντρα τους. Η Κέλλυ έχει ενοχληθεί. Γιατί;

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη. Αισθάνεται μάλλον κάπως αμήχανα και θεωρώ ότι αυτό είναι η πηγή των αντιδράσεών της.

Ο κύριος λόγος της αντιπάθειας της Κέλλυ προς τη Νατάσα είναι ότι έχει πληγώσει στο παρελθόν την κολλητή της φίλη. Φαινομενικά το θέμα “Μάριος" θα μπορούσε να αποτελεί λόγο, αλλά πιστεύω ότι ουσιαστικά είναι ένα εμπόδιο που δεν την αφήνει να ζήσει αυτό που έχει ονειρευτεί».

Η Κέλλυ είναι ερωτευμένη με τον Μάριο, θα καταφέρουν να είναι μαζί;

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω και θα πρέπει να παρατείνω την αγωνία σας... Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στα τελευταία 10 επεισόδια της σειράς».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved