Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος έρχεται με νέο ρόλο και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι μεγάλη
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος έρχεται με νέο ρόλο και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι μεγάλη

Μπορεί στις Άγριες Μέλισσες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να υποδύθηκε τον Κυριάκο, έναν μποέμ, αγαπησιάρη και γενικά έναν ωραίο τύπο, έρχεται όμως με έναν ρόλο που θα συζητηθεί και δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον επί τρία χρόνια λατρεμένο μας κλαριντζή!

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο αγαπημένος ηθοποιός έρχεται με νέο ρόλο και μάλιστα «κόντρα», όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τη νέα σειρά του Alpha με τίτλο «Παράδεισος των Κυριών».

Εκεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα υποδυθεί το κακό αφεντικό ενός πολυκαταστήματος. Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει και για τις ανάγκες του νέου του ρόλου προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Έτοιμο το γκριζάρισμα μαλλιών για την νέα σειρά του @alphatv #oparadeisostonkyrion», έγραψε ο ίδιος και όπως θα δεις έχει γκριζάρει αρκετά.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, αλλά στάθηκα σε μία. Στη σειρά του ALPHA “Παράδεισος των Κυριών”, που διαδραματίζεται στην εποχή του 60′. Θα υποδύομαι το κακό αφεντικό ενός πολυκαταστήματος. Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά. Γιατί, ενώ ο Κυριάκος ήταν ένας καλός άνθρωπος, τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο. Στη σειρά θα παίζουν επίσης ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 18 Ιουλίου και πρέπει να δώσουμε πάλι τον καλύτερό μας εαυτό», είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved