Σπύρος Σαραφιανός για Σασμό: «Ο Μαθιός έκανε ένα σφάλμα και αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει»
Media

Σπύρος Σαραφιανός για Σασμό: «Ο Μαθιός έκανε ένα σφάλμα και αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει»

Ο Σπύρος Σαραφιανός υποδύεται τον Τάσο, τον μπαμπά της Στέλλας στον Σασμό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για την τηλεοπτική του κόρη, για την κρίση που πέρασε ο γάμος των Καμαριωτάκηδων, ενώ ανέφερε αν θα γίνει ο περιβόητος σασμός.

Ο Τάσος και η Σοφία έχουν ένα καλό παιδί;

Η Στέλλα είναι μετρημένη, αξιοπρεπής, ισορροπημένη, σοβαρή και ακέραιη }κοπέλα. Ξέφυγε μόνο μία φορά με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Αργυρώ. Αλλά είχε και τα δίκια της, ήταν αρραβωνιασμένη με τον Αστέρη, είχαν κλείσει σπίτι για να μείνουν μαζί, ετοίμαζαν το γάμο τους και εκείνος την πρόδωσε, αν και χωρίς να το θέλει, καθώς ερωτεύτηκε παράφορα.

Η κόρη μας έπαθε τότε μια εμμονή μαζί του γιατί έχασε και το μωρό τους, αλλά δεν πέρασε τα όρια. Έφαγε το κεφάλι της για λίγο, αλλά επανήλθε. Είναι πολύ έξυπνη και καλλιεργημένη η Στέλλα για να ξεφύγει με ζήλιες και εκδικητικά συναισθήματα. Και προσωπικά, νιώθω πολύ τυχερός που παίζω με την Ευγενία Σαμαρά και τη Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Οι Καμαριωτάκηδες, όμως, πέρασαν και κρίση ως οικογένεια. Τελικά, ο Τάσος συγχώρεσε τη Σοφία για την απιστία της.

Η αξιοπρέπεια που έδειξε βγήκε τελικά υπέρ του. Η γυναίκα του κατάλαβε ότι ο άντρας της δεν είναι δεδομένος και ότι το τέλος για το οποίο της μίλησε θα ήταν και οριστικό.

Επέλεξε λοιπόν να είναι μαζί του γιατί δεν άντεχε μια ζωή μακριά του. Ο Τάσος κρατά τις ισορροπίες στο σπίτι. Η μεγάλη αδυναμία του, βέβαια, είναι η κόρη του, και αντίστοιχα η αδυναμία της Στέλλας είναι ο μπαμπάς της.

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν ξεκινούν αυτή την εβδομάδα για όλους μας. Θα κάνουμε ένα διάλειμμα για τον Δεκαπενταύγουστο και μετά τη γιορτή της Παναγίας τα κεφάλια μέσα. Θα έχει πολύ σασπένς η ιστορία μας μέχρι τον Ιούνιο του νέου έτους.

Θα γίνει αυτός ο περιβόητος σασμός; Τι θέλετε για τον Αστέρη και την Αργυρώ ως τηλεθεατής;

Κοιτάξτε, αυτό που έκανε ο Αστέρης, να δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ, είναι πράξη ανιδιοτελούς αγάπης. Ξεφεύγει από τα ανθρώπινα δεδομένα. Πόσο μάλλον όταν ξέρε! ότι η Αργυρώ δεν θα μάθει τίποτα για τη γενναιοδωρία του, ότι είναι παντρεμένη, ότι έχει παιδί με άλλον και ότι για τον Αστέρη δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα.

Όλη η οικογένεια Βρουλάκη τον αντιμετωπίζει περιφρονητικά ενώ ο ίδιος ως άνθρωπος είναι μάλαμα. Ο Μαθιός, από την άλλη, έχει καλά στοιχεία, αλλά αγάπησε λανθασμένα και εμμονικά.

Βλέποντας τη Βασιλική να υποφέρει από ένα βάναυσο άντρα, έκανε ένα έγκλημα που δεν το αντέχει ούτε η συνείδησή του. Ο Μαθιός έκανε ένα μεγάλο σφάλμα και αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved