«Κόλαση» στη φωτιά που ξέσπασε στη Μυτιλήνη! Συνεργάτης του Open πήδηξε στη θάλασσα για να σωθεί!
Media

«Κόλαση» στη φωτιά που ξέσπασε στη Μυτιλήνη! Συνεργάτης του Open πήδηξε στη θάλασσα για να σωθεί!

Σε κόλαση έχει μετατραπεί ένας άλλοτε επίγειος παράδεισος στη Μυτιλήνη, το χωριό Βατερά όπου ξέσπασε φωτιά σήμερα το μεσημέρι. 

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της τοπικής ιστοσελίδας lesvosnews.gr και συνεργάτης του OPEN, Γιάννης Συνάνης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να καταγράψει τα όσα συνέβαιναν και να ενημερώνει το κοινό, λίγο έλειψε να εγκλωβιστεί στη φωτιά.

Ήταν δε τόση η μανία της φωτιάς που αναγκάστηκε να πηδήξει στη θάλασσα προκειμένου να γλιτώσει.

Ο Γιάννης ΣυνάνηςFacebook

Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα του Open, όταν ξέσπασε η φωτιά, ο Γιάννης Συνάνης βρισκόταν στην παραλία των Βατερών με το αυτοκίνητό του όπου λίγη ώρα πριν απολάμβαναν παραθεριστές τις βουτιές τους και την ηλιοθεραπεία τους μιας και πρόκειται για μία πολύ όμορφη παραλία.

Όταν ξέσπασε η φωτιά, μέσα σε λίγη ώρα είχε περικυκλώσει τα πάντα και ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα και τον εξοπλισμό που είχε μέσα σε αυτό και να κατευθύνεται παραλιακά. Χρειάστηκε να περπατήσει 8 ολόκληρα χιλιόμετρα. Τα πράγματα όμως κάποια στιγμή ξέφυγαν και προκειμένου να σωθεί από τη φωτιά, βούτηξε στη θάλασσα. Λίγη ώρα αργότερα τον περισυνέλεξε το Λιμενικό Σώμα.

Δείτε το βίντεο με όσα μετέδωσε το Open για τη φωτιά που ξέσπασε στη Μιτυλήνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved