Αγγελική Νικολούλη: Έτσι ήταν πριν από 27 χρόνια - Αυτό είναι το πρώτο Φως στο Τούνελ
Media

Αγγελική Νικολούλη: Έτσι ήταν πριν από 27 χρόνια - Αυτό είναι το πρώτο Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο «Φως στο Τούνελ» που ήταν πριν από 27 ολόκληρα χρόνια.

Όπως η ίδια η δημοσιογράφος ανέφερε το βίντεο της το έστειλε μία νεαρή φίλη της εκπομπής της.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πως ήταν η παρουσιάστρια πριν 27 χρόνια, που έδινε οδηγίες στην ομάδα της εκπομπής της, Φως στο Τούνελ για να αναζητήσουν τα πρόσωπα που είχαν εξαφανιστεί.

«Στο ξεκίνημα του «Τούνελ»… Τι μου θύμισε η νεαρή φίλη της εκπομπής…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Το Φως στο Τούνελ επιστρέφει τον Οκτώβριο από τη συχνότητα του Mega.

Να σας θυμίσουμε ότι στην τελευταία της εκπομπή, είχε αναφέρει: «θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο». Και συνέχισε λέγοντας: «Βέβαια το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους. Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα. Θα ήθελα να κλείσω με αυτό το παιδάκι που μέσα από τον τάφο του όντως μίλησε για να δικαιωθούν και τα άλλα αδελφάκια του. Εκεί ψηλά που είναι τα τρία αγγελάκια. Τα τρία αγγελάκια που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα. Να σας καληνυχτίσω, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο και να κλείσουμε με αυτό το παιδί»

Δείτε την πως ήταν πριν από 27 χρόνια και θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved