Ελένη Μενεγάκη: Σε αυτή την εκπομπή θα τη δούμε καλεσμένη τη νέα σεζόν!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Σε αυτή την εκπομπή θα τη δούμε καλεσμένη τη νέα σεζόν!

Σπάνια κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο σε αυτή την εκπομπή ήθελε πολύ να βρεθεί και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει! Πού θα τη δούμε λοιπόν καλεσμένη τη νέα σεζόν;

Θα την απολαύσουμε στην εκπομπή Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να το κάνει γνωστό μέσα από τα stories του. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία selfie τους στην οποία σημειώνει μάλιστα:

«Στο fishy φέτος πιάσαμε και μία γοργόνα!!!! @elenimenegaki - Από το φθινόπωρο στο mega». Θυμίζουμε πως στην τελευταία του επίσκεψη στο πλατό της «Ελένης» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέσπασε από την παρουσιάστρια την υπόσχεση πως θα τον βοηθήσει να εξερευνήσουν μαζί την Άνδρο.

Η Ελένη κράτησε την υπόσχεσή της και μαζί γύρισαν και εξερεύνησαν την Άνδρο για τις ανάγκες της εκπομπής.

«Αφού θα συνεχίσεις με το "Fishy", θα περάσεις καθόλου από τα δικά μας χωριά; Θα σε περιμένω; Θα μου βάλεις τέρμα νησιώτικα να βγω;» είχε ρωτήσει πριν από ένα τρίμηνο περίπου η παρουσιάστρια τον ηθοποιό όταν επισκέφτηκε την εκπομπή της. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγε στο νησί και είχε την καλύτερη ξεναγό… την Ελένη.

Δες τις φωτογραφίες

ToFishy, η νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή ξεκινά στο MEGA και μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις.

Κάθε εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου. Γνωρίζονται με ντόπιους και εξερευνούν τον τόπο που επισκέπτονται. Σε μια ερημική παραλία, τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved