Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι δυο νέοι πρωταγωνιστές της σειράς του Ant1 «Ποιος Παπαδόπουλος;»
Media

Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι δυο νέοι πρωταγωνιστές της σειράς του Ant1 «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Ποιος Παπαδόπουλος;: Αυτός είναι το τίτλος της νέας και πολλά υποσχόμενης σειράς του Ant1, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο με ένα καστ απίθανο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφόριες του gossip-tv.gr οι δυο νέοι ηθοποιοί που προστέθηκαν πρόσφατα κι έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα είναι η Μαριέλλα Σαββίδου και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι δυο τους πρόκειται να υποδυθούν το πλούσιο ζευγάρι το οποίο θα γειτονεύει με τους επίσης εξαιρετικούς, Μαριάννα Τουμασάτου και Κρατερό Κατσούλη, επίσης τηλεοπτικό ζευγάρι.

Το «Ποιος Παπαδόπουλος;» έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2022 για να χαρίσει στους τηλεθεατές απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Η ιστορία της νέας αυτής σειράς με την υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή που υπογράφουν το σενάριο, αλλά και του Βασίλη Μυριανθόπουλου που κρατά τη σκηνοθετική μπαγκέτα μας γυρίζει 16 χρόνια πριν, όταν εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.

Στη συνέχεια, 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.


Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων;

Το «ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

#PoiosPapadopoulos

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved