Velvet: Ο Ματέο βάζει τα δυνατά του να ξανακερδίσει την Κλάρα
Media

Velvet: Ο Ματέο βάζει τα δυνατά του να ξανακερδίσει την Κλάρα

Velvet: Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27 Ιουλίου παρακολουθούμε τον Ματέο να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει και πάλι την Κλάρα, η οποία δεν είναι καθόλου σίγουρη για τις προθέσεις του...

Στο επίκεντρο της σειράς, εκτυλίσσεται η συγκλονιστική ιστορία αγάπης ανάμεσα στον πάμπλουτο κληρονόμο της αυτοκρατορίας των Galerías Velvet και μιας απλής μοδίστρας. Γύρω τους γεννιούνται περίπλοκες σχέσεις και ίντριγκες, καθώς μαίνεται ο πόλεμος για τη δόξα και το χρήμα.

Τι είδαμε το προηγούμενο επεισόδιο;

Ο Αλμπέρτο ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση, ενώ η Μπάρμπαρα πλησιάζει στην αποκάλυψη της ερωμένης του συζύγου της. Η Ρίτα είναι επιτέλους μόνη . Γι’ αυτό, ο Πέδρο θέλει να διακόψει τη σχέση του με τη Ρόζα Μαρία και να ομολογήσει τον έρωτά του στη Ρίτα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27 Ιουλίου...

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η γκαλερί είναι γεμάτη από τη λάμψη των γιορτών, αλλά οι περισσότεροι φεύγουν από την πόλη. Η Άννα και ο Εμίλιο μένουν πίσω, ενώ ο Ματέο βάζει τα δυνατά του να ξανακερδίσει την Κλάρα. Ο Πέδρο ετοιμάζεται να πάει στο χωριό και να κάνει πρόταση γάμου στο κορίτσι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved