Κόκκινο Ποτάμι: Βρέθηκε το βαν με τον εξοπλισμό που εκλάπη - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Βρέθηκε το βαν με τον εξοπλισμό που εκλάπη - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Την περασμένη Δευτέρα εκλάπη από τον υπαίθριο χώρο ξενοδοχείου στην Ξάνθη, όπου ήταν παρκαρισμένο, το βαν της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» με όλο τον εξοπλισμό του.

Χθες (26/7) το όχημα βρέθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Εμπρός» τμήμα του εξοπλισμού του εντοπίστηκε πεταμένο στο Κατράμιο.

Ήδη οι συντελεστές της σειράς κάνουν καταμέτρηση για να εξακριβωθεί τι τους έχει αφαιρεθεί και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τους δράστες.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι ότι οι δράστες ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες γι’ αυτό και πέταξαν τον εξοπλισμό.

Επίσης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έκλεψαν το όχημα για να το διαλύσουν και να το πουλήσουν για ανταλλακτικά.

Nα σας θυμίσουμε ότι ο Μανούσος Μανουσάκης είχε αναφέρει στην εκπομπή, Ώρα Ελλάδος στο Open: «Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα». Και αποκάλυψε ότι είχαν ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές» και έδωσε στον αέρα την πινακίδα του αυτοκινήτου και έκανε έκκληση όποιος το δει να ενημερώσει τις Αρχές και εκείνος που θα το βρει, θα πάρει κάποια αμοιβή!

Διαβάστε επίσης:

Το κόκκινο Ποτάμι: Έκλεψαν τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς – Η έκκληση του Μανουσάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved