Κάππας και Ιωάννου μπαίνουν στο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»
Media

Κάππας και Ιωάννου μπαίνουν στο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

Η ρομαντική κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, επιστρέφει στο νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα της EPT 1, όπου πρόκειται να προβληθούν δέκα ολοκαίνουρια επεισόδια.

Κατά τη διάρκεια αυτών θα δούμε πώς εξελίσσεται η ιστορία του Αλέξανδρου και της Κατερίνας, καθώς επίσης και άλλων ηρώων, ενώ κάποια νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν, για να φέρουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το «MYtv», δύο από αυτά είναι ο Κώστας Κάππας και ο Μάνος Ιωάννου. Τον πρώτο τον είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ενσαρκώνοντας τον Γιώργο Καραμπέκο, τη νέα γνωριμία που κάνει η Μαρκέλλα (Βίβιαν Κοντομάρη), ενώ θα τον ξαναδούμε και στα καινούργια.

Ειδικά στο τρίτο, στο τέταρτο, στο ένατο και στο δέκατο επεισόδιο, οπότε και ολοκληρώνεται η σειρά. Από την άλλη, ο Μάνος Ιωάννου πρόκειται να υποδυθεί έναν νέο πλαστικό χειρουργό στην κλινική, ονόματι Νικόλα, που θα έχει άμεση... επιρροή στην καθημερινότητα κάποιων ηρωίδων. Εκείνον πρόκειται να τον δούμε στο πέμπτο και στο δέκατο επεισόδιο του σίριαλ. Αναμένουμε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved