Χρύσα Φώσκολου: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, 10 χρόνια μετά!
Media

Χρύσα Φώσκολου: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, 10 χρόνια μετά!

Η Χρύσα Φώσκολου, έπειτα από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, με μια ανάρτηση, που τους συγκίνησε όλους. 

Η δημοσιογράφος, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ήταν στην ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Η Χρύσα Φώσκολου, τα τελευταία 10 χρόνια ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ένα κανάλι που αγάπησε πάρα πολύ, όχι μόνο για το κλίμα που πάντοτε για εκείνη ήταν το πιο ζεστό, αλλά και για τους ανθρώπους, με τους οποίους κατάφερε να συνεργαστεί και να αποκομίσει διάφορες επαγγελματικές εμπειρίες στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Η δημοσιογράφος, με μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει όλη αυτήν την οικογένεια του τηλεοπτικού σταθμού και φυσικά να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, που την στήριξαν ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια. Η Χρύσα Φωσκόλου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

"10 ολόκληρα χρόνια…
Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια.
Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί…Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί…
Περάσαμε δύσκολα και εύκολα.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου..
Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νανσυ Τασση, ο Κωστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιωγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδακη σ αγαπω κ εσένα).
Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη.
Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά..

Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved