Η Γη της Ελιάς: Ερωτικό τρίγωνο - φωτιά!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ερωτικό τρίγωνο - φωτιά!

Ένα ερωτικό τρίγωνο πρόκειται να μας απασχολήσει στα καινούργια επεισόδια της «Γης της ελιάς».

Η Μυρτάλη μπορεί να δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένη από τον Χρήστο, αλλά το γεγονός ότι προχωρούν αργά τη σπρώχνει στην αγκαλιά του Αλέξη... Όπως είναι φυσικό, η νεαρή κοπέλα είναι πολύ μπερδεμένη.

Η Μυρτάλη, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, πέρασε από πολλά και διάφορα εμπόδια, μέχρι να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και αυτό χάρη στο τσαγανό, στη φιλοδοξία και στο έντονο πείσμα που τη διέπουν ως προσωπικότητα. Από εκεί και πέρα, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς, η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ξεπερνά την άγρια δολοφονία του πρώην συντρόφου της, του Νικήτα, και να είναι πρόθυμη να γυρίσει σελίδα.

Αυτή περιλαμβάνει τον ανιψιό του Λυκούργου, τον Χρήστο. Οι δυο τους, από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται, γοητεύονται ο ένας από τον άλλον και έρχονται πιο κοντά, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζουν τη σχέση που έχουν. Και αυτό γιατί ο Χρήστος θέλει να κάνει όσο πιο αργά και σταθερά βήματα γίνεται, διότι στην πραγματικότητα κουβαλά ένα σκοτεινό παρελθόν.

Φυσικά, ο... ρυθμός του Χρήστου εκνευρίζει τη Μυρτάλη, η οποία αρχίζει να έχει ερωτικές φαντασιώσεις με τον Αλέξη, με τον οποίο όπως είδαμε έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης δραματικής σειράς, πρόκειται να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο-φωτιά. Η Μυρτάλη, μετά το παθιασμένο φιλί με τον Αλέξη, συνειδητοποιεί τι συνέβη και πανικοβάλλεται.

Την κυριεύει ξανά ο φόβος και θυμάται τον εφιάλτη που πέρασε κάποια στιγμή, οι δυο τους έρχονται ξανά τετ α τετ και η ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσα τους είναι ηλεκτρισμένη.

Η Μυρτάλη τού εξηγεί ότι αυτό που συνέβη μεταξύ τους ήταν ένα μεγάλο λάθος και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να το ξεχάσουν, καθώς δεν σήμαινε τίποτα. Ο Αλέξης, όμως, δεν πείθεται.

Την αρπάζει και τη φιλάει ξανά, με εκείνη να ανταποκρίνεται θετικά και όλα να ανατρέπονται ριζικά... Στη συνέχεια, η Μυρτάλη συναντάει τον Χρήστο και του ζητάει να συζητήσουν σχετικά με αυτό που έχουν οι δυο τους και τον πιέζει να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ωστόσο, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Η Μυρτάλη προσπαθεί να δείξει μεγάλη κατανόηση, αλλά στην πραγματικότητα αδυνατεί να το κάνει.

Αισθάνεται μπερδεμένη, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στον Χρήστο και στον Αλέξη, τον οποίο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της, και δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν για όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, εξακολουθεί να περιμένει τον Χρήστο, ενώ παράλληλα συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με τον Αλέξη ικανοποιώντας κάθε ερωτική φαντασίωσή της.

Κάτι που δεν αργεί να το αντιληφθεί η Μαργαρίτα, η οποία την είχε δει να φιλιέται με τον μονάκριβο γιο της, και αποφασίζει να παρέμβει για να προλάβει τα χειρότερα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved