Velvet: Ο Κάρλος επιμένει να τα ξαναβρεί με την Άννα
Media

Velvet: Ο Κάρλος επιμένει να τα ξαναβρεί με την Άννα

Velvet: Ο Αλμπέρτο έρχεται αντιμέτωπος με το ξέσπασμα της Κριστίνα και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Συνάμα, η απώλεια της Ιζαμπέλ αφήνει ένα κενό στην καρδιά του. Από την άλλη, η επιμονή του Κάρλος να τα ξαναβρεί με την Αννα εντείνεται και έχει απρόβλεπτες συνέπειες..

Η επιχείρηση παρουσιάζει τις νέες στολές της αεροπορικής εταιρείας και όλοι φαίνονται’ ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο την απατάει, ενώ ταυτόχρονα αυτός λαμβάνει κάποια συγκλονιστικά νέα που τον ταράζουν.

Από την άλλη, η Δόνα Μπλάνκα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματά του παρελθόντος. Στο μεταξύ, η Άννα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Κάρλος, ενώ ο Αλμπέρτο έρχεται αντιμέτωπος με το ξέσπασμα της Κριστίνα.

Συνάμα, ο Πέδρο και η Ρίτα σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ενώ η Λουίζα βιώνει ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, που δεν έχει νιώσει ξανά. Από την άλλη, ο Αλμπέρτο είναι αποφασισμένος για τα πάντα, προκειμένου να μη χάσει τη μητέρα του για άλλη μία φορά και έτσι απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μαζί της.

Παράλληλα, η Άννα και ο Κάρλος υποφέρουν εξαιτίας του χωρισμού τούς και προσπαθούν να διαχειριστούν όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Αυτό, όμως, αποδεικνύεται λίγο πιο δύσκολο και απαιτητικό απ’ ό,τι φαντάζονταν. Την ίδια στιγμή, η απώλεια της Ιζαμπέλ αφήνει ένα κενό στην καρδιά του Αλμπέρτο.

Καθώς ο γάμος της Ρίτα και του Πέδρο πλησιάζει, το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις, που φαίνεται πως προκαλούν τριγμούς. Ταυτόχρονα, η επιμονή του Κάρλος να τα ξαναβρεί με την Άννα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Στιγμές μετά, ο Αλμπέρτο και η Άννα απολαμβάνουν τον έρωτά τους και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα να τους χωρίσει.

Άλλωστε, έχουν περάσει τόσα χρόνια χωριστά και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν αυτή την κατάσταση να διαιωνίζεται. Μολονότι οι δυσκολίες είναι πολλές, είναι έτοιμοι να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν μπροστά τους. Λίγο αργότερα, ο Αλμπέρτο λαμβάνει μια τιμητική διάκριση, αλλά ένα ξαφνικό γεγονός έρχεται να αλλάξει, για άλλη μία φορά, τα πάντα.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved