Η γη της ελιάς: Η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών για την νέα σεζόν είναι το κάτι άλλο
Media

Η γη της ελιάς: Η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών για την νέα σεζόν είναι το κάτι άλλο

Η δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» πρόκειται να επιστρέψει, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με ακόμη πιο δυνατή συνέχεια και τα δεδομένα να ανατρέπονται.

Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα σεζόν και εμείς με την σειρά μας ανυπομονούμε να δούμε όλα αυτά που θα συμβούν.

Ωστόσο οι ηθοποιοί πριν λίγες μέρες άφησαν για λίγο τα γυρίσματα και μπήκαν στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφιση του νέου κύκλου. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Mega στο Instagram δημοσιεύτηκαν μερικά στιγμιότυπα, την ώρα που οι πρωταγωνιστές φωτογραφιζόντουσαν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Άντζελα Γκερέκου, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ιφιγένεια Τζόλα κ.α.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες.

Τι θα δούμε την νέα σεζόν…

Ένα από τα ζευγάρια που πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα στα νέα επεισόδια είναι η Ιουλία Βρεττάκου και ο Γιώργης Κουράκος. Εκείνοι, αν και πέρασαν από διάφορα στάδια -μεμονωμένα και μη- μέχρι να καταλήξουν μαζί, το τελευταίο διάστημα βλέπουν ότι η αγάπη και η φροντίδα που τους κυρίευε έχει αρχίσει να χάνεται σιγά-σιγά και τη θέση τους να καταλαμβάνουν τα προβλήματα και οι γκρίνιες.

Αυτά έχουν να κάνουν με τη σκιά του Στάθη που τους κυνηγάει και το γεγονός πως ο Γιώργης δεν μπορεί να ξεπεράσει τη ζήλια και την ανασφάλεια που έχει για τον πρώην αγαπημένο της συζύγου του.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στη φθορά που έχει προκληθεί στη σχέση τους παίζει και το γεγονός ότι δεν μπορούν να ι αποκτήσουν παιδί. Ο Γιώργης, αρκετό καιρό μετά την ανακοίνωση της Ιουλίας ότι θέλει να σταματήσουν τις όποιες προσπάθειες για παιδί, προτείνει να προχωρήσουν σε εξωσωματική.

Εκείνη, όμως, δεν θέλει ούτε να το ακούει. Όλα αυτό κάνουν την Ιουλία να σκέφτεται σοβαρά το μέλλον της στο πλευρό του αστυνόμου Κουράκου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η γυναίκα ζητάει λίγο χρόνο να μείνει μόνη της και να σκεφτεί αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη ή όχι.

Λίγο καιρό μετά, η Ιουλία καλεί τον Γιώργη και του ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν ήρεμα και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. Ο Γιώργης, αν και υποψιάζεται ότι η Ιουλία θέλει να τρέξει ξανά στην αγκαλιά του Στάθη, προσπαθεί να το αποβάλει από το μυαλό του και αποδέχεται την απόφασή της. Μένει να δούμε τι θα συμβεί στη ζωή του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved