Η Κλινική: Ένας φίλος του Ανδρέα απειλεί να αυτοκτονήσει
Media

Η Κλινική: Ένας φίλος του Ανδρέα απειλεί να αυτοκτονήσει

Η Κλινική: Ο Βασίλης, ένας φίλος του Ανδρέα, φτάνει στην κλινική έπειτα από ένα ατύχημα και απειλεί πως θα δώσει τέλος στη ζωή του, αν δεν βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία για εκείνον.

Αργότερα, έπειτα από μία επίσκεψη του πατέρα της Σοφίας στην κλινική, ο Ανδρέας διαπιστώνει πως η γυναίκα δεν έχει αποκαλύψει στους γονείς της πως έχουν χωρίσει.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η ξαφνική αδιαθεσία της 35χρονηςλεχώναςΛουκίαςφέρνει αναστάτωση τόσο στην ίδια και στον άντρα της όσο και στον γυναικολόγο που την εξετάζει ευελπιστώντας να μην είναι κάτι σοβαρό. Την ίδια στιγμή, η Σωτηρία πηγαίνει στην κλινική συνοδευόμενη από τον πατέρα της Κλεάνθη με συμπτώματα φαρυγγίτιδας.

Ενώ ο γιατρός ψάχνει την αιτία των συμπτωμάτων, η Σωτηρία κρατά κρυφό ένα μυστικό που σχετίζεται με την ασθένεια από την οποία πάσχει. Από την άλλη, ο Στέργιος φτάνει στην κλινική λόγω ρινορραγίας, που ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ. Δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου και έχει ήδη αρχίσει να ανησυχεί. Η λύση στο πρόβλημα υγείας του βρίσκεται σε μια απερισκεψία του με σκοπό να ξανακερδίσει την κοπέλα του!

ΤΡΙΤΗ

Η απώλεια κιλών της 19χρονης Αλέκας θα απασχολήσει τους γιατρούς της κλινικής αλλά και τον φίλο της Μάκη, καθώς του δημιουργεί ανασφάλεια μήπως τώρα που έχει χάσει βάρος τον αφήσει για κάποιον άλλον, πιο όμορφο.

Παράλληλα, ο Σταύρος είναι ένας ζογκλέρ των φαναριών που ζει στους δρόμους και φτάνει στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο γόνατο. Η σοβαρή κατάσταση της υγείας του αποτελεί αφορμή για να έρθει πιο κοντά και με τη μητέρα του, την οποία έχει να δει αρκετό καιρό... από τότε που εκείνος έφυγε από το σπίτι τους και έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βασίλης, ένας παλιός φίλος του γιατρού Ανδρέα, φτάνει στην κλινική με έντονο πόνο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Ισχυρίζεται πως, αν δεν βρεθεί μια θεραπεία που να τον ανακουφίσει από τον πόνο, θα αυτοκτονήσει. Ο Ανδρέας και η Σοφία τρομοκρατούνται και προσπαθούν να τον βοηθήσουν, κυρίως ψυχολογικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Το πρόβλημα υγείας του Σταμάτη με τους έντονους πονοκεφάλους προβληματίζει έντονα τους γιατρούς της κλινικής με τη ρίζα του κακού να βρίσκεται σε μια συνήθεια που έχει ο άντρας και από την οποία πρέπει να απαλλαγεί.

Από την άλλη, ο Χρύσανθος είναι ένας γκουρού αυτοβοήθειας που φτάνει στην κλινική επειδή σε μία ομιλία του δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο μιας θαυμάστριάς του. Η γιατρός Αντιγόνη Πετροπούλου, όμως, συνειδητοποιεί ότι η αδυναμία και η ωχρότητα που παρουσιάζει μπορεί να οφείλονται σε κάτι άλλο.

Ταυτόχρονα, ο Τάκης έχει έρθει στην κλινική για μετεγχειρητικό έλεγχο στο γόνατό του, έπειτα από ένα κάταγμα. Ωστόσο, μία επιπλοκή τον αναγκάζει να μείνει στην κλινική με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον συνεφέρουν

ΠΕΜΠΤΗ

Οι γονείς της παθολόγου Σοφίας φτάνουν στα επείγοντα επειδή ο πατέρας της υποφέρει από έντονο βήχα, εμετό και πυρετό. 0 Ανδρέας, που αναλαμβάνει το περιστατικό, βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν καταλαβαίνει ότι η Σοφία δεν τους αποκάλυψε ποτέ ότι έχουν χωρίσει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιώργος φτάνει στην κλινική αναίσθητος, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι πάσχει από ελονοσία. Η κατάστασή του χειροτερεύει ώρα με την ώρα με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Εν τω μεταξύ, η Λαμπρινή, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ, φτάνει στα επείγοντα συνοδευόμενη από τις κόρες της, Ιωάννα και Ντέπυ, με πόνους στην κοιλιά. Στη συνέχεια, ο Ιωάννης εντοπίζει έκζεμα στην πλάτη της Λαμπρινής, που όμως εξελίσσεται σε κάτι πιο σοβαρό.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved