Survivor All Stars: Θα συμμετάσχει τελικά η Ρουμελιώτη; - Η ανάρτησή της προκαλεί ερωτηματικά
Media

Survivor All Stars: Θα συμμετάσχει τελικά η Ρουμελιώτη; - Η ανάρτησή της προκαλεί ερωτηματικά

Survivor All Stars: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για το αν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης με την ίδια να δίνει την απάντησή της μέσα από τα social media.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ανάμεσα στα πρόσφατα κρούσματα την ίδια ώρα που ο ιός είναι σε έξαρση. Η πρώην παίκτρια του Survivor μάλιστα δεν το περνά ελαφριά αφού όπως έγραψε στο story της, ο πυρετός της είναι ακατέβατος, έχει έντονο πόνο στην κοιλιά και κοιμάται όλη την ώρα.

Η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και θέλησε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο της πραγματοποιώντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μέσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αυτή για το Survivor All Star. Συγκεκριμένα ένας follower της, την ρώτησε αν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβιώσης, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε να διαψεύδει κάτι.

«Τελευταία απάντηση… γιατί έχει παίξει πολύ αυτή η ερώτηση… δεν ξέρω παιδιά… Δεν ξέρουμε και αν θα γίνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε στην παρακάτω gallery την απάντησή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved