Αεράκης – Σαββιδάκης: Η καρμική σχέση με τον ρόλο του παππά και η συγκινητική τους εξομολόγηση
Media

Αεράκης – Σαββιδάκης: Η καρμική σχέση με τον ρόλο του παππά και η συγκινητική τους εξομολόγηση

Μπορεί στα τηλεοπτικά χρονικά ο παππάς που δεν έχεις ξεχάσει μέχρι και σήμερα να είναι ο Σταύρος Ζαλμάς στην ανεπανάληπτη σειρά «Άγγιγμα ψυχής», ωστόσο τη δική τους ιστορία έχουν γράψει τόσο ο Μιχάλης Αεράκης όσο και ο Κωστής Σαββιδάκης, στις σειρές Σασμός και Άγριες Μέλισσες αντίστοιχα!

Ο παππά Μιχάλης και ο παππά Γρηγόρης είναι από εκείνα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τους ρόλους τους.

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως και οι δυο έχουν εξομολογηθεί τις ιστορίες που τους έχουν συνδέσει με τους ρόλους τους.

Μιχάλης Αεράκης – Παππά Μιχάλης

«Είναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει πάθη, αντιθέσεις, μυστικά, έκρυθμες καταστάσεις γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία, αγάπη, ειρήνη στο χωριό. Γι αυτό ο παππά Μιχάλης θα παίξει στην πορεία της σειράς ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τον σασμό», έχει πει ο ίδιος για τον ρόλο του ενώ για την σχέση που τον συνδέει έχει πει: «Ήθελα να γίνω παππάς, είχε μπει όλη αυτή η ιερατική μυσταγωγία μέσα μου. Από πολύ μικρός βοηθούσα τον παππού μου στο ιερό και μου άρεσε. Βέβαια, ο πατέρας μου ο συχωρεμένος…. είχε άλλα όνειρα και σχέδια για τους γιους του…» εξηγεί.

«Να όμως που ήλθε ο καιρός και, έστω κι έτσι… ‘Όταν μου προτάθηκε να παίξω το ρόλο του παππά, ζήτησα, εάν μπορούμε να κάνουμε το όνομά του Μιχάλη, τιμώντας τη μνήμη του ιερέα παππού μου (το όνομά του ήταν Μιχάλης). Στην ερμηνεία μου αντιγράφω τον παππού μου», έχει πει ο ίδιος

Κωστής Σαββιδάκης – Παππά Γρηγόρης

«Πιστεύω στον Θεό από μωρό παιδί. Ο παππάς που υποδύομαι στις ‘Άγριες Μέλισσες’ είναι ένας παππάς που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην ενορία του. Στους Αγ. Ισιδώρους βίωσα ένα θαύμα. Όταν με σταύρωνε ο πάτερ, ο σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου. Έκανα ακτινογραφία και όντως βρέθηκε κάτι. Δε φοβήθηκα. Είπα στον εαυτό μου ότι θα είναι σαν να πάω εκδρομή. Θα μπω 10 μέρες στο νοσοκομείο να καθαρίσω και να βγω», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved