Έρωτας φυγάς: Η νέα καθημερινή σειρά του Open με πρωταγωνιστές έκπληξη
Media

Έρωτας φυγάς: Η νέα καθημερινή σειρά του Open με πρωταγωνιστές έκπληξη

Έρωτας φυγάς: Το Ανοιχτό Κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με μια νέα δραματική σειρά εποχής.

Αποτελείται από ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών που θα δώσει ζωή σε χαρακτήρες οι οποίοι παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα, βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες και αποζητούν τον έρωτα.

Ο «Ερωτας φυγάς», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του OPEN, έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του '50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται μέσα από έναν μοιραίο έρωτα.

Μια αγάπη παίρνει σάρκα και οστό την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, η οποία στα απόνερα του Β' Παγκοσμίου και του Εμφυλίου πολέμου, διεκδικεί και λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος, σ’ έναν κόσμο που προχωρά σαρωτικό και χωρίς γυρισμό.

Πρόκειται για μια παραγωγή εποχής με συναρπαστική πλοκή, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα και καταιγιστικές ανατροπές που μυρίζει Ελλάδα. Γνώριμη, νοσταλγική, που μιλάει για έναν μυθιστοριογραφικό έρωτα απ' αυτούς που αξίζει κανείς να τους ζει και αν δεν τολμά, αξίζει τουλάχιστον να τους δει.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Τσελεμέγκος σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη. Η διασκευή σεναρίου είναι της Ρένας Ρίγγα και η επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου.

Το καστ πρωταγωνιστών που δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν, βιώνουν δυνατές συγκινήσεις κι έντονες στιγμές αποτελείται από τους Πέμη Ζούνη, Αντώνη Καρυστινό, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρο Σβήγκο, Σταύρο Ζαλμά, Εφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμο Γεννατά, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστα Κάππα, Κώστα Καζανά, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Η σειρά αποτελεί διασκευή της τουρκικής σειράς «Bir Zamanlar Cukurova (μετ: Κάποτε στην Τσουκούροβα)», που στη διεθνή αγορά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Bitter Lands».

Η ιστορία

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων.

Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Πηγή:TV24

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved