Έμιλυ Κολιανδρή για Κάνε ότι κοιμάσαι: «Υποδύομαι μια μοιραία και σκοτεινή γυναίκα»
Media

Έμιλυ Κολιανδρή για Κάνε ότι κοιμάσαι: «Υποδύομαι μια μοιραία και σκοτεινή γυναίκα»

Η Έμιλυ Κολιανδρή επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» .

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της, ο οποίος θα είναι σκοτεινός και καθοριστικός για την υπόθεση της σειράς.

Η σύγχρονη κοινωνική αστυνομική σειρά μυστηρίου, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, στηρίζεται σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη Γιάννη Σκαραγκά.

Η μυθοπλασία και τη νέα σεζόν δίνει ισχυρό παρών στην TV. Πώς βλέπετε να εξελίσσεται αυτό το φαινόμενο;

«Για τη νέα σεζόν θα υπάρξει μετά από χρόνια μια πρωτοφανής παραγωγή τηλεοπτικών σειρών. Για μένα είναι χαρμόσυνο νέο και σημάδι ότι ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τα ριάλιτι και τα παιχνίδια επιβίωσης.

Απορώ πώς αυτή η στροφή για τη μυθοπλασία δεν έγινε νωρίτερα. Από την άλλη, είναι απαιτητική αυτή η χρονιά, γιατί δεν ξέρω πόσα από αυτά τα σίριαλ που ξεκινούν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει κοινό για όλη αυτή την παραγωγή».

- Το θάρρος της νέας γενιάς και ο εκφοβισμός είναι θέματα που πραγματεύεται η σειρά;

«Ο κόσμος, οι δυσκολίες, η σκληρότητα των εφήβων όχι σε ιδιωτικά σχολεία και στα βόρεια προάστια, αλλά σε τεχνικά λύκεια. Μια ανελέητη κατάσταση με τον εκφοβισμό, πέρα από το μπούλινγκ, με τον εκφοβισμό από το διαδίκτυο. Τα βίντεο με τις απειλές είναι πολύ

- Ωστόσο, υπάρχει και ο χαρισματικός καθηγητής Νικόλας, που υποδύεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος...

«Θυμίζει τον αντικομφορμιστή καθηγητή αγγλικών Τζον Κίτινγκ, που υποδυόταν ο αξέχαστος Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ταινία "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών”».

- Μοιραία η συνάντησή σας με τον καθηγητή;

«Ο ρόλος μου είναι μιας γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του καθηγητή και στην κυριολεξία την αναποδογυρίζει. Η Βικτωρία είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που δείχνει άλλη από αυτή που είναι στην πραγματικότητα».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved