Μανώλης Γεραπετρίτης για Κόκκινο ποτάμι: «Θα υποδυθώ έναν γιατρό που κυνηγάει το χρήμα»
Media

Μανώλης Γεραπετρίτης για Κόκκινο ποτάμι: «Θα υποδυθώ έναν γιατρό που κυνηγάει το χρήμα»

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον νέο ρόλο του και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του.

Μας έχετε συνηθίσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες! Μετά τις «Άγριες μέλισσες», σειρά έχει το «Κόκκινο ποτάμι», για το οποίο μάλιστα έχετε ξεκινήσει γυρίσματα.

«Ηταν μια υπέροχη πρόταση που δεν μπορούσα vd αρνηθώ. Μου είπαν από την παραγωγή πως με είδαν στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” και πως τους ταίριαζα για έναν ρόλο παιδιάτρου, διευθυντή νοσοκομείου.

Κλείσαμε ένα ραντεβού, συστήσαμε, με είδε και ο κύριος Μανούσος Μανουσάκης, έκανα και ένα δοκιμαστικό και αμέσως εκείνος έδωσε εντολή να πάω να υπογράψω».

Ενσαρκώνετε τον Πέτρο Βλαχογιάννη λοιπόν.

«Εναν γιατρό στον οποίο πηγαίνει το άρρωστο παιδί της η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση). Κάπως έτσι θα έρθει σε επαφή και με το υπόλοιπο καστ.

Σε αντίθεση με τον Πέτρο Βλαχογιάννη που κυνηγάει τη δόξα και το χρήμα, στο νοσοκομείο υπάρχει και ο Δημοσθένης, ένας καλός και ευσυνείδητος γιατρός, ο οποίος και θα έρθει σε επαφή με την Ιφιγένεια.

Για την ακρίβεια θα φιλοξενήσει μια φίλη του την Ιφιγένεια και μοιραία θα μπλεχτεί ένα ειδύλλιο μεταξύ τους».

Να υποθέσω πως Πέτρος και Δημοσθένης δεν θα αργήσουν να έρθουν σε αντιπαράθεση;

«Λογικό δεν είναι; Αυτοί οι δύο ήρωες θέλουν διαφορετικά πράγματα».

Η συνεργασία σας με τον Μανούσο Μανουσάκη πώς ήταν;

«Δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετική. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό των ηθοποιών χωρίς να τους πιέζει. Μετρ στο είδος του, σέβεται όλους τους συνεργάτες και είναι πάντα εκεί όταν κάποιος τον χρειαστεί.

Δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα χρόνια στον χώρο, υπογράφοντας τις μεγαλύτερες παραγωγές κάθε χρόνο. Ισως αξίζει να αναφερθεί πως είχα συνεργαστεί μαζί του ξανά στο “Αγγιγμα ψυχής"».

Αντικειμενικά πάντως, ο ρόλος του Πέτρου είναι κόντρα σε ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα.

«Αυτούς τους ρόλους όμως αναζητούμε εμείς οι ηθοποιοί και αυτοί είναι που στην ουσία μας προσδιορίζουν. Χαίρομαι που ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις του ρόλου και εύχομαι το κοινό να ευχαριστηθεί το αποτέλεσμα».

Εχετε και άλλα τηλεοπτικά σχέδια;

«Θα συμμετέχω σε μια ακόμη μεγάλη παραγωγή της ερχόμενης σεζόν, αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Είμαι σίγουρος όμως πως θα τραβήξει όλα τα βλέμματα των απανταχού τηλεθεατών».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved