Στάθης Μαντζώρος για Σασμό: Αυτή ήταν η πιο συγκινητική σκηνή του στον α’ κύκλο
Media

Στάθης Μαντζώρος για Σασμό: Αυτή ήταν η πιο συγκινητική σκηνή του στον α’ κύκλο

Ο Στάθης Μαντζώρος υποδύεται τον Παντελή στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και για την πιο συγκινητική σκηνή για εκείνον στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν ένα μήνα.

Τι σας λένε για τον ήρωα που υποδύεστε στο «Σασμό», τον Παντελή;

Πραγματικά πρέπει να είναι ο πιο αγαπημένος καφετζής στην Ελλάδα... Χθες περπατούσα στο δρόμο και σταμάτησε δίπλα μου ένας οδηγός φορτηγού. Μου λέει: «Φιλαράκι, θα ήθελα να σε είχα κολλητό μου και παρεάκι μου.

Να περνούσα κάθε μέρα για ένα μισάωρο μετά τη δουλειά από τον καφενέ σου, να με πείραζες, να έπαιρνε νοστιμιά η καθημερινότητα. Εισαι μεγάλο πειραχτήρι!» Τα έχασα, αλλά και χάρηκα πάρα πολύ με τα λόγια του και του είπα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου.

Ο Παντελής, απ’ ό,τι μου λέει ο κόσμος και τα μηνύματα που παίρνω, είναι ένας άνθρωπος που αρέσει πολύ γιατί είναι δίκαιος. Αυτό που έχει να πει θα το πει και δεν θα φοβηθεί κανέναν, ούτε την Καλλιόπη, ούτε τον Μαθιό, ούτε τον παπά τον ίδιο. Είναι ένας ορεσίβιος κάτοικος ενός χωριού, ένας άντρας παλαιός κοπής με αρχές. Και αυτό έχει λείψει σήμερα: οι άνθρωποι με σαφείς αναφορές και αξίες.

Ο Παντελής τιμά τη γυναίκα του, αγαπά με το δικό του τρόπο τα παιδιά του, είναι φωνακλάς, αλλά έχει τη μαεστρία να διορθώνει τα λάθη του και να γεφυρώνει τις διαφορές του με τη Θεοδώρα και τον Μανόλη, είναι και άξιος και δουλευταράς. Το ότι του αρέσει να μαθαίνει νέα έχει μια «χαριτωμενιά», γιατί σε ένα χωριό πάνω στα βουνά, αν δεν υπήρχε και το κουτσομπολιό, όλα θα ήταν βαρετά και ο χρόνος δεν θα περνούσε!

Γι’ αυτό και ο Παντελής είναι της κοινωνικοποίησης. Μου λέει ένας κύριος στο δρόμο «έχεις γίνεις άνθρωπος του σπιτιού μας». Το σκέφτηκα αυτό και συνειδητοποίησα ότι οι τηλεθεατές έχουν δει 171 επεισόδια από το «Σασμό», οπότε όλοι αυτοί οι ήρωες είναι πλέον γνωστοί τους. Ξέρουν το αποτύπωμα του καθενός μας.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για σάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή, και εκείνος, με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του.

Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του. Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό και έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved