Άπιστος: Η απόφαση του Αλί πληγώνει την Ασιγιά
Media

Άπιστος: Η απόφαση του Αλί πληγώνει την Ασιγιά

Άπιστος: Στο σημερινό επεισόδιο (2/8), η Ντερίν βρίσκει την ευκαιρία να πάρει τον Αλί με το μέρος της, ελπίζοντας πως έτσι ο Βολκάν δεν θα έχει πια κανέναν λόγο να επικοινωνεί με την Ασιγιά.

Ο Αλί είναι τόσο θυμωμένος με τη μητέρα του που δεν συνειδητοποιεί ότι τον χρησιμοποιούν. Έτσι, ζητά να μείνει μόνιμα στο σπίτι του μπαμπά.

Ωστόσο, ο Βολκάν δεν νιώθει καθόλου άνετα με όλες αυτές τις βεβιασμένες κινήσεις, αφού η Ασιγιά έχει ακόμα την επιμέλεια του παιδιού και, όπως και να ’χει, πάντα θα είναι η μητέρα του. Η Ασιγιά είναι συντετριμμένη από τη συμπεριφορά του Αλί, αλλά η Μπαχάρ και η Ντεριά έχουν ένα μυστικό σχέδιο για να τον κάνουν να ξαναγυρίσει σ’ εκείνη.


Η Ασιγιά προσπαθεί να συνηθίσει την απουσία του Αλί από το σπίτι. Εκείνος επιστρέφει στο σχολείο έτοιμος για μια νέα αρχή μετά από όλα τα λάθη του, όμως η καταπιεσμένη οργή του βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με καταστροφικά αποτελέσματα. Η Ασιγιά προσπαθεί ξανά να δώσει τη λύση, αλλά αντί να εξομαλύνει την κατάσταση, τον σπρώχνει ακόμα πιο μακριά της.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς Άπιστος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved