Γιώργος Παπαδάκης: Το χιουμοριστικό τρέιλερ! «Μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: Το χιουμοριστικό τρέιλερ! «Μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»

Στον «αέρα» του Ant1 είναι ήδη το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη. 

Ευφάνταστο και με πολύ χιούμορ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαδάκη μπροστά από έναν καθρέφτη να ξυρίζεται και κάπου στο τέλος ακούγεται η μυθική ατάκα: «Αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

Βέβαια στο πρόσωπο δεν γίνεται καμία σχετική αναφορά στο όνομα της νέας του συνεργάτιδας, που η είναι η Μαρία Αναστασοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την έλευση της παρουσιάστριας στο κανάλι και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Όπως έχει ήδη γραφτεί ο ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος συμφώνησαν να είναι η μεταβατική χρονιά που θα παραδώσει τη σκυτάλη στο νέο αίμα, το οποίο ακούει στο όνομα Μαρία Αναστασοπούλου. Αυτό σκέφτηκαν στον ΑΝΤ1 και, αφού έκαναν συζητήσεις και κουβέντες με τον Γιώργο Παπαδάκη, αποφάσισαν ή σεζόν 2022-2023 να φέρει τη μεγάλη ανατροπή στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού.

Το φθινόπωρο η Μαρία Αναστασοπούλου καταφθάνει στον ΑΝΤ1 κατευθείαν από τον ΣΚΑΪ, για να αναλάβει αρχικά χρέη συμπαρουσιάστριας και στην πορεία να πάρει την εκπομπή επάνω της.

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», αναφέρει η ανακοίνωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved