Όσο και να την κοιτάς, δεν θα την αναγνωρίσεις! Η αλλαγή για τις ανάγκες του νέου ρόλου στον Alpha
Media

Όσο και να την κοιτάς, δεν θα την αναγνωρίσεις! Η αλλαγή για τις ανάγκες του νέου ρόλου στον Alpha

Μετά από δυο σχεδόν χρόνια αποχής από την τηλεόραση επιστρέφει και είναι αγνώριστη για τις ανάγκες του νέου της ρόλου σε σειρά του Alpha!

Αν δεν βλέπαμε το όνομά της, δεν θα μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε πως πρόκειται για την αγαπητή ηθοποιό, Ευαγγελία Συριοπούλου.

Ναι, μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου» και αφού έγινε μανούλα, η ηθοποιός επιστρέφει μέσα από τη νέα σειρά του σταθμού με τίτλο «Παράδεισος κυριών». «Ένα υπέροχο κλικ📸 απο @detsoutsa την ημέρα που γυρίζαμε το τρειλερ.🌺», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα και είναι αγνώριστη.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία, μας ταξιδεύει στα 60΄ς και η υπέροχη μουσική που ντύνει το trailer φέρνει σε πρώτο πλάνο την αίσθηση της εποχής. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του «Παραδείσου» κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Η δραματική σειρά εποχής «O Παράδεισος των κυριών», μια μεγάλη και φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, πλαισιωμένη με λαμπερούς πρωταγωνιστές, μεταφέρει τον τηλεθεατή στο κλίμα και το ιστορικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’60, μιας δεκαετίας από τις σημαντικότερες της νεότερης ιστορίας για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο όλο τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved