Άπιστος: Η Ντερίν πέφτει θύμα απαγωγής
Media

Άπιστος: Η Ντερίν πέφτει θύμα απαγωγής

Άπιστος: Ο Χαλούκ, η Γκιολούν και η Ντερίν έρχονται αντιμέτωποι με ένα μεγαλύτερο σκάνδαλο, αφού ο Σελτζούκ ισχυρίζεται ότι είναι γιος του πρώτου.

Λίγο καιρό μετά, ο Βολκάν και η Ντερίν μιλούν για διαζύγιο, ενώ κάποια στιγμή η τελευταία πέφτει θύμα απαγωγής και η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων...

Το μυστικό του Χαλούκ βγαίνει στην επιφάνεια και φτάνει στα αυτιά της συζύγου του, της Γκιονούλ. Εκείνη τη στιγμή, το αγαπημένο ζευγάρι έχει μία έντονη σύγκρουση και φτάνει στα πρόθυρα του χωρισμού. Παρ’ όλα αυτά, όμως, αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον γάμο του και να μην τον διαλύσει.

Συγχρόνως, η Ντερίν ετοιμάζει τα εγκαίνια για την μπουτίκ της και όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού είναι παρούσα στους εορτασμούς. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμένη και καταφτάνει μαζί με τον Σινάν. Ο Βολκάν δεν μπορεί να συγκροτήσει τη ζήλια του και της κάνει σκηνή. Σύντομα, όμως, ξεσπάει ένα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Χαλούκ. Η Ντερίν, συντετριμμένη από αυτή την εξέλιξη, ζητάει από τον Βολκάν να μείνει δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της. Την ίδια ώρα, η Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον Χαλούκ, γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους, με εκείνον να υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι άρρωστη και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ψάξει ύστερα από τόσο καιρό.

Ο Σεβτζούκ υπερασπίζεται τη μητέρα του

Ο Βολκάν συνεχίζει να μη δέχεται καμία αντρική παρουσία δίπλα στην πρώην σύζυγό του, την Ασιγιά, και δεν διστάζει να την κατηγορεί με κάθε τρόπο για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή... Λίγο μετά, η Γκιονούλ συναντάει κρυφά τον Σελτζούκ και του προσφέρει χρήματα για να εξαφανιστεί από τη ζωή της οικογένειάς της και, ταυτόχρονα, φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν, με έναν και μόνο σκοπό, να τη διασύρει. Λίγη ώρα μετά,

η Ασιγιά ενημερώνεται για την παραπάνω εξέλιξη και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Εξάλλου, ως χωρισμένη γυναίκα, έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει. Επιπλέον, μαθαίνει ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει. Από την άλλη, ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις συνεχείς απειλές της Γκιονούλ και, ταυτόχρονα, ζητάει τη βοήθεια της Ασιγιά για να αποδείξει ότι είναι γιος του Χαλούκ.

Ύστερα, η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμη την πρώην σύζυγό του, ενώ υποφέρει από τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του. Αλλά άδικος κόπος. Αργότερα, ο Βολκάν παραδέχεται στην Μπαχάρ πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασιγιά και στη συνέχεια ανοίγει την καρδιά του και στην ίδια την Ασιγιά. Της εξομολογείται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ντερίν.

Ντερίν & Βοβκάν έχουν σφοδρή σύγκρουση

Η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο Βολκάν δεν τη θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι δυο τους μιλάνε πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο και από το να ξεφορτωθεί τον διπρόσωπο σύζυγό-της, όμως, η Ντερίν θέλει να πονέσει την Ασιγιά, που θα της τον πάρει πίσω. Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της και να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν και όχι το αντίθετο. Η Ασιγιά βρίσκεται, ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Ο πόλεμος της Ντερίν και του Βολκάν συνεχίζεται. Εκείνη τον απειλεί πως το δικό τους διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι τόσο πολιτισμένο όπως του ίδιου με την Ασιγιά και πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους. Ο Βολκάν ξέρει πως, αν αφήσει τον εαυτό του να χάσει τον έλεγχο και εμπλακεί στη μεταξύ τους διαμάχη με τους όρους της, αυτό μπορεί να του κοστίσει ξανά το παιδί του. Την ίδια ώρα, όλα τα

σκάνδαλα γύρω από το όνομα της Ασιγιά έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή. Την επόμενη μέρα, ο Βολκάν πηγαίνει στην Ασιγιά να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί οι πράξεις της Ντερίν βλάπτουν την καριέρα της. Ξαφνικά, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από την Ντερίν και όταν γυρίζει στο σπίτι τους να μιλήσουν δεν τη βρίσκει εκεί. Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και η Αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο. Μάλιστα, μετά τα παραπάνω νέα, ολόκληρη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας καλά πώς νιώθει για αυτή και τις επιλογές της η κοινή γνώμη, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα μεγάλο σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Το παρελθόν της καταδιώκει την Ασιγιά

Προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ντερίν, εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και η Ασιγιά έρχεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ποτέ δεν της άρεσε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, πόσο μάλλον τώρα, που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως είχε κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση. Συγχρόνως, ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα, όμως, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν. Η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και το παρελθόν της να την καταδιώκει. Όμως, ξέρει πως δεν μπορεί να το βάλει με τίποτα κάτω. Πρέπει, ακόμη μία φορά, να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί με κάθε τρόπο δυνατή.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved