Η ενημέρωση του Mega ξεκινά από τον Αύγουστο
Media

Η ενημέρωση του Mega ξεκινά από τον Αύγουστο

To MEGA είναι αποφασισμένο να μπει πολύ δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης και για αυτόν τον λόγο, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, κηρύττει πρώτο την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023.

Τουλάχιστον όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα, με το επιτελείο του σταθμού να βρίσκεται επί ποδός.

Κοινωνία ώρα MEGA

Ο ΙορδάνηςΧασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, στις 05.00, επιστρέφουν στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», με σκοπό να μεταφέρουν καθημερινά με άποψη, αμεσότητα και χιούμορ την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας και των θεμάτων που μας απασχολούν. Δίνουν βήμα στους πολίτες αλλά και στους εκπροσώπους από όλους τους χώρους της πολιτικής σκηνής -και όχι μόνο- συνεχίζοντας με τον ίδιο δυναμισμό να μας ενημερώνουν για όλα τα θέματα που αξίζει να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα της ημέρας.

Live News

Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA, που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά την ίδια ημέρα λίγο πριν από τις 16:00 για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων, για την πληρέστερη αποτύπωσή τους. Φυσικά, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων, η εκπομπή επιδιώκει να κάνει και πάλι τη διαφορά.

Mega Σαββατοκύριακο

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα, από το Σάββατο 27 Αυγούστου, στις 05.00, επιστρέφουν στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο», προκειμένου να παρουσιάζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή το πληρέστερο μαγκαζίνο. Με την ανάλυση των θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε αλλά και την ατζέντα των σημαντικότερων ειδήσεων που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί, η εκπομπή πρόκειται να δώσει για άλλη μία χρονιά το στίγμα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης. Έμφαση θα δοθεί σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την οικονομία, την υγεία και την πολιτική κ.ά.

Πηγή: MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved