Ο παράδεισος των κυριών: Έρωτας, φινέτσα και ίντριγκες
Media

Ο παράδεισος των κυριών: Έρωτας, φινέτσα και ίντριγκες

Ο παράδεισος των κυριών: Σε... παράδεισο για τις κυρίες, αλλά και -γιατί όχι;- τους κυρίους θα μετατραπεί τη νέα σεζόν ο ALPHA.

Η νέα δραματική σειρά, που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού, θα μας ταξιδέψει στην παλιά Αθήνα, σε ένα πολυκατάστημα, όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η φινέτσα. Πίσω, όμως από τη λάμψη κρύβονται μίση, πάθη κι ένοχα μυστικά, που απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα...

Υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, λαμπεροί πρωταγωνιστές και μια ιστορία με πολλές ανατροπές συνθέτουν το παζλ της νέας, φιλόδοξης παραγωγής που θα μας μεταφέρει στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

«Ο παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία «II paradiso delle signore», που έκανε πρεμιέρα στη RAI 1 τον Δεκέμβριο του 2015 και συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι σήμερα.

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Δήμητρα Τσόλκα, έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα σεναριογράφων, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Αργυρή Πανταζάρα, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρηστό Πλαΐνη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Νατάσα Εξηνταβελόνη, Νίκο Λεκάκη, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιώργο Νούση.

Το ρόλο της Όλγας Βασιλείου κρατά η Γωγώ Μπρέμπου, ενώ συμμετέχουν, επίσης, οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος και Νικόλαος Αγαπίου. Η παραγωγή είναι της JK Productions-Καραγιάννης.

Η υπόθεση

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά.

Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας.

Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς... ονείρου τους! Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων.

Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved