Maestro: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του Mega
Media

Maestro: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του Mega

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια με την πολυαναμενόμενη σειρά του «Maestro», η οποία, προτού ακόμη προβληθεί ο πρώτος κύκλος της, έχει πάρει το πράσινο φως και για το δεύτερο!

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμη φάση του, μας ταξιδεύει στην Κέρκυρα, στους Παξούς και στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες της Αθήνας, ξεδιπλώνοντας παράλληλα μια ιστορία που κρύβει ανομολόγητα πάθη, συγκρούσεις και πολλές ανατροπές.

Η υπόθεση

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, αλλά και μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Στη σειρά θα δούμε τις ιστορίες οκτώ διαφορετικών ανθρώπων της κοινωνίας αυτής, ενώ παράλληλα θίγονται και πολλά διαφορετικά θέματα.

Ο άξονας θα είναι οι ερωτικές ιστορίες, παράλληλα όμως θα γίνει αναφορά σε σημαντικά θέματα που απασχολούν γενικότερα την κοινωνία μας, όπως η ενδοοικογενειακή βία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα είναι οι: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφάνιό Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς, που αποτελείται από εννέα επεισόδια, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου. Κι αυτό γιατί λόγω της τουριστικής σεζόν ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.

Τόσο οι Παξοί όσο και η Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, έτσι κρίθηκε αναγκαίο να χαλαρώσουν κάπως τα πράγματα πριν ξανανάψουν οι μηχανές. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η επιλογή των Παξών δεν έγινε τυχαία.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί, αφού είναι ο τόπος καταγωγής της γιαγιάς του κι ο ίδιος ως παιδί περνούσε εκεί τα καλοκαίρια του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει τηλεόραση, αλλά ήρθε το lockdown και άλλαξαν τα πράγματα.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο από Ελλάδα να κάνω κάτι τηλεοπτικό και είπα γιατί όχι; Έτσι προέκυψε το “Maestro”», εξήγησε. Για τον ήρωα που υποδύεται ανέφερε ότι μπλέκει σε περιπέτειες, με αποκορύφωμα ένα φόνο στον οποίο μετέχουν όλοι οι ήρωες της σειράς.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω της Δήμητρας Γαλάνη, αλλά δεν την ήξερε καλά.

«Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “έχω γράψει κάτι, θα ήθελα απλά να το διαβάσετε”. Μετά από μερικές ημέρες με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “μου αρέσει” και πήγα σπίτι της. Είναι πολύ μπροστά, έδεσε με όλους τους ηθοποιούς, είναι επαγγελματίας», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Με την απλότητά της, με το γήινο χαρακτηριστικό που έχει, σου δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα για να δουλεύεις μαζί της. Είναι απίστευτη κωμικός, είναι εξαιρετική».

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος στη σειρά υποδύεται ένα γιατρό, που βρίσκεται στους Παξούς για να ξεπεράσει τα προβλήματά του και βοηθά τους ντόπιους να φτιάξουν τις ζωές τους. «Είναι μία δουλειά για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια», δήλωσε.

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved