Άγρια γη: Πάθος και εκδίκηση
Media

Άγρια γη: Πάθος και εκδίκηση

To πάθος της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, στη νέα, δραματική, καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια γη» που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών, ; ενώ σύντομα ξεκινούν και τα γυρίσματα.

Του άρπαξε την περιουσία, του στέρησε το μικρό αδελφό του και τον ανάγκασε να ζει με ψεύτικη ταυτότητα μακριά απ’ ό,τι αγαπούσε. Τώρα, επιστρέφει στην «Άγρια γη» με στόχο να την εκδικηθεί και να πάρει πίσω όσα του ανήκουν. Η συνάντησή τους όμως, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξαναφέρει στην καρδιά του και ζωή του και την ελπίδα...

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ θα μας μεταφέρει σε μια επαρχιακή πόλη, εκεί όπου οι άνθρωποι ζουν πιο απλά και ουσιαστικά, κοντά στη γη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχέσεις που δοκιμάζονται, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των κατοίκων.

Κι ο βασικός ήρωας της σειράς, ο Άρης Μάρκου, το έχει νιώσει αυτό στο πετσί του κάποια χρόνια πριν, όταν είδε τη ζωή του να καταστρέφεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Όλα ξεκίνησαν με την απαγωγή του αδελφού του, που έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της.

Υπεύθυνη για όλα αυτά που έζησε είναι η Όλγα Γρίβα, η οποία όχι μόνο του στέρησε τον αδελφό του, αλλά του άρπαξε και την περιουσία και τον ανάγκασε να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα, προκειμένου να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, ο Άρης πάλεψε σκληρά για να επιβιώσει και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Παρόλο που κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του, ποτέ δεν ξέχασε όσα συνέβησαν στο παρελθόν και έκαναν συντρίμμια τα όνειρα και τις ελπίδες του.

Και τώρα που νιώθει και πόλη, εκεί όπου οι άνθρωποι πάλι δυνατός αποφασίζει να επιστρέφει στον τόπο του, να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς και να πιάσει το νήμα της ζωής του από την αρχή. Μόνο που, για να ενώσει τις άκρες που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει τη γυναίκα που έφταιξε για όλα, την Όλγα Γρίβα...

Όταν ο Άρης φτάνει στο κτήμα των γονιών του, οι μνήμες ξυπνούν και η νοσταλγία κυριεύει την ψυχή του.

Θυμάται τις στιγμές που περνούσε εκεί με τους γονείς του, τα παιχνίδια με τον αδελφό του, τις βόλτες με το άλογό του, αλλά και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, που είναι η κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα τα δεινά που πέρασε. Η Ελπίδα είναι πια παντρεμένη με παιδί κι όλα δείχνουν ότι έχει προσαρμοστεί στους κανόνες της μικρής κοινωνίας και της οικογένειάς της.

Η ζωή, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και σύντομα ο Άρης θα γίνει το πεπρωμένο της κι εκείνη το δικό του. Ο παιδικός του έρωτας γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια: στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του.

Ο έρωτάς τους όμως, που ξεκίνησε μαζί με το κακό, έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό. Θα καταφέρει εκείνη με την αγάπη της να βάλει τέλος στην έχθρα που έχουν ο Άρης με τη μητέρα της;

Θα καταλαγιάσει τα αρνητικά συναισθήματά του και την επιθυμία του για εκδίκηση; Οι δυο τους θα βρεθούν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής τους και οι αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν είναι δύσκολες.

Η ορμή της εκδίκησης συγκρούεται συνεχώς με τη δύναμη της αγάπης. Οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν...

Πηγή: Tηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved