Φαίη Σκορδά: Γυναικεία υπόθεση - Αυτές θα βρίσκονται στο πλευρό της στον ΣΚΑΪ
Media

Φαίη Σκορδά: Γυναικεία υπόθεση - Αυτές θα βρίσκονται στο πλευρό της στον ΣΚΑΪ

Και η Φαίη Σκορδά έχει ήδη κλείσει τους συνεργάτες που θα έχει στο πλευρό της στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή στον ΣΚΑΪ και είναι γυναικεία υπόθεση! 

Σκάνε» τα πάνελ στον Σκάι το ένα μετά το άλλο και όλα πλέον έχουν πάρει την τελική μορφή τους προτού βγουν στον αέρα οι καινούργιες εκπομπές του σταθμού του

Νέου Φαλήρου, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξή τους.

Γυναίκες ενωμένες... ποτέ νικημένες!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά στον Σκαϊ, όπως ακούγεται, έκλεισε και το πάνελ της εκπομπής της που θα είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, με την παρουσία της Έλενας Χριστοπούλου να προκαλεί -αν μη τι άλλο- αίσθηση!

Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Ελεάνα Τριφίδου, στο πλευρό
της θα βρεθούν η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ελένη Φωτοπούλου!

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Φωτοπούλου είναι η σύζυγος του δημοσιογράφοι Ακη Παυλόπουλου, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και οι δυο τους θα είναι στην ίδια τηλεοπτική στέγη, μια και θα τον δούμε και αυτόν από τον Σεπτέμβριο στη νέα ενημερωτική πρωινή εκπομπή του καναλιού, μετά την αποχώρησή του από το Open.

Όπως αναφέραμε μεγάλη έκπληξη είναι ότι στην καθημερινή εκπομπή θα βρεθεί και η Ελενα Χρίστοπούλου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή τη Σκορδά. Παράλληλα, μπροστά από τις κάμερες θα εμφανίζονται και άλλοι δημοσιογράφοι που έκλεισαν με την εκπομπή σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved