Η Εθνική ομάδα Μπάσκετ έσπασε και τα τηλεοπτικά κοντέρ!
Media

Η Εθνική ομάδα Μπάσκετ έσπασε και τα τηλεοπτικά κοντέρ!

Μπορεί ο αγώνας να ήταν φιλικός, μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, αλλά όπως φάνηκε τόσο από την προσέλευση του κόσμου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ, όσο και από την τηλεθέαση της ΕΡΤ1, η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ καθηλώνει και μας βγάζει από τη θάλασσα!

Ήταν πολλοί εκείνοι που «διψούσαν» για θέαμα αναμένοντας να παρακολουθήσουν από τη δημόσια τηλεόραση τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και των υπόλοιπων αθλητών της εθνικής μας ομάδας, κόντρα σε εκείνη της Ισπανίας.

Όσο λοιπόν ανέβαινε το σκορ ανέβαινε και η τηλεθέαση της ΕΡΤ1, που ξεπέρασε μάλιστα το 24% το τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Ειδικότερα, την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 377.660 τηλεθεατές (Μ.Ο. τηλεθέασης 18,6%), ενώ για ένα λεπτό ήταν συντονισμένοι με την ΕΡΤ1 περισσότεροι από 453.000 τηλεθεατές.

Σημειώνεται ότι η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει και τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Ισπανία (20:30 από την ΕΡΤ3). Επίσης, το τουρνουά Ακρόπολις (17, 18 και 19 Αυγούστου), και φυσικά όλους τους αγώνες του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθούν από την 1η έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Κατά το διάστημα αυτό προγραμματίζονται ειδικές εκπομπές για την πορεία της Εθνικής μας, αλλά και με όλα τα νέα από τα γήπεδα που θα μεταδίδουν σε καθημερινή βάση οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved