Καινούργιου: Οι αποκαλύψεις για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της λίγο πριν την έναρξη της σεζόν
Media

Καινούργιου: Οι αποκαλύψεις για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της λίγο πριν την έναρξη της σεζόν

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει τις διακοπές της, ωστόσο σε λίγες ημέρες η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η εκπομπή Super Κατερίνα επιστρέφει με αλλαγές.

Η στενή της συνεργάτιδα, Άννα Ζηρδέλη αλλά και ο αρχισυντάκτης της, Χρήστος Αϊβαλιώτης δεν θα είναι πλέον μαζί της με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει αποκαλύψεις αναφορικά με την αποχώρησή του.

Για την Άννα Ζηρδέλη ήταν ήδη γνωστό πως θα αποχωρούσε ενώ πλέον ανήκει στο δυναμικό του Mega και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αναλαμβάνοντας τη θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο πάνελ της εκπομπής.

Όσον αφορά στον αρχισυντάκτη της, όταν η ίδια ρωτήθηκε σχετικά από followers της, έδωσε την απάντησή της.

«Με τον αρχισυντάκτη τι έγινε; Ισχύει ότι ζήτησες η ίδια την απομάκρυνση του;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε από follower με την ίδια να απαντά:

«Με τον Χρήστο έχουμε άψογη προσωπική σχέση και τα τελευταία χρόνια με έχει βοηθήσει πολύ. Σεβάστηκα την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν τελειώνουν όλα με τσακωμούς παιδιά».

«3 χρόνια με πολλή δουλειά! 3 χρόνια με πολλά ξενύχτια! 3 χρόνια με καλές και κακές στιγμές! 3 χρόνια… γεμάτα! Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό που ήθελα να κάνω, στους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά στις εκάστοτε εκπομπές, κάτω από δύσκολες συνθήκες (εμένα) και κατάφεραν μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια να κάνουν το ακατόρθωτο. Να κάνουν το αδύνατο… δυνατό! Και ένα μεγάλο συγγνώμη στους ίδιους ανθρώπους... Οι δρόμοι μας πλέον... χωρίζουν αλλά κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές…», είχε σημειώσει ο ίδιος μετά το τέλος της εκπομπής ανακοινώνοντας την αποχώρησή του.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved