Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα έξι νέα πρόσωπα που φτάνουν στη Μάνη
Media

Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα έξι νέα πρόσωπα που φτάνουν στη Μάνη

Η δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει σύντομα με καινούργια επεισόδια και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Δείτε παρακάτω τα έξι νέα πρόσωπα που φτάνουν στη Μάνη και πρόκειται να αναστατώσουν τη ζωή των ηρώων.

Βαγγελιώ (Ελπίδα): Η Βαγγελιώ είναι η συγκροτούμενη της Αθηνάς, ισοβίτισσα - έχει σκοτώσει την ερωμένη του άντρα της. Τη βάζουν στο ίδιο κελί με την άλλοτε ισχυρή γυναίκα της Μάνης και είναι πολύ υποστηρικτική. Γλυκιά και προστατευτική, προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Όμως, ο καλός χαρακτήρας της κρατάει για λίγο, ώσπου να αποκαλυφθεί ο πραγματικά σκοτεινός ρόλος της και ο απώτερος σκοπός της.

«Αφεντικό» του κλαμπ (Γιώργος Ζώης): Όλοι τον αποκαλούν «Αφεντικό». Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει. Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ τον τρέμουν όλοι. Με ένα του βλέμμα, υποτάσσονται.

Ράινα (Μελίνα Κόντη): Μία όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα ελληνικά μιας και βρίσκεται δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη με όποιον/α το έχει ανάγκη. Επιπλέον, πρόκειται να συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Βιολέτα (Φιλιώ Κυριάκου): Η Βιολέτα είναι πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική. Εμφανίζεται στη Μάνη όταν εξαφανίζεται π καλή της φίλη, η Νάντια. Εκείνη την αναζητά και ταυτόχρονα είναι φοβισμένη. Μάλιστα, έρχεται σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν σοβαρά. Όχι, όμως, μόνο από αυτήν...

Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου): Η αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για τη διπλή ζωή που έκανε στη Μάνη και, όταν μαθαίνει για τον τραγικό θάνατό του, εμφανίζεται για να παραλάβει τη σορό του και να τον κηδέψει. Η ίδια, μάλιστα, πρόκειται να παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, με σκοπό να την «κάψει». Αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη, παραδόπιστη.

Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού): Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια μέρα εμφανίζεται στη Μάνη για να συναντήσει τη Χάιδω. Της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Γρήγορα, η Χάιδω προσπαθεί να τη βοηθήσει. Καταφεύγει σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Όλοι ανταποκρίνονται θετικά, οργανώνοντας έρανο, έτσι ώστε να μπορέσει η κοπέλα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved