Τρία μίλια: Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι
Media

Τρία μίλια: Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι

Η κοινωνική σειρά του STAR «Τρία μίλια» πρόκειται να επιστρέψει σύντομα με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στον οποίο, δύο από τους ήρωές της θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Αναφερόμαστε στον Ευθύμη και στη Λίζα, οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν μία ευκαιρία στα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον...

Ο Ευθύμης και η Λίζα είναι δύο από τα πρόσωπα που στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου μάς απασχόλησαν έντονα. Μεμονωμένα και μαζί. Συγκεκριμένα, ο άντρας διαπίστωσε ότι, εξαιτίας του κρυφού παρελθόντος του, δεν υπάρχει πια η ίδια φλόγα ανάμεσα σε εκείνον και τη Φωτεινή, οπότε αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν.

Την ίδια περίοδο, η Λίζα προσφέρθηκε να παραδώσει τα λύτρα στους απαγωγείς του Στέφανου, με αποτέλεσμα λ να αρχίσουν να την πιάνουν κρίσεις πανικού. Έκτοτε εκείνος τη βλέπει με άλλο μάτι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να στέκεται στο πλευρό της.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Ευθύμης και η Λίζα μέρα με την ημέρα έρχονται και πιο κοντά, ενώ δεν διστάζουν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι. Φυσικά, οι παραπάνω εξελίξεις δεν ξεφεύγουν από τη Μαρούλα και τη Διονυσία, οι οποίες σπεύδουν να διαδώσουν τα ευχάριστα νέα σε ολόκληρη τη Δρακόνησο.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Ευθύμης και η Λίζα έχουν μία σοβαρή συζήτηση για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους, με εκείνη να εξομολογείται ότι είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του από την πρώτη στιγμή.

Ο Εύθυμης αν και στην αρχή δείχνει να έχει ανάμεικτα συναισθήματα, τολμά να της δώσει ένα τρυφερό φιλί. Γρήγορα, μάλιστα εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλον ότι ίσως αξίζει να δώσουν μία ευκαιρία σε όλο αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους, αλλά τόσο καιρό το καταπιέζουν για χίλιους δυο λόγους...Όπως και γίνεται.

Έτσι, ο Ευθύμης και η Λίζα αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διαχειριστούν πάρα πολλά και διάφορα θέματα, τόσο αυτά που ήδη υπάρχουν στη ζωή τους όσο και κάποια άλλα που προκύπτουν ξαφνικά.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved