Άγρια γη: Η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης
Media

Άγρια γη: Η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης

Μία νέα, καθημερινή δραματική σειρά έρχεται στο καινούργιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με τίτλο «Άγρια γη».

Διαβάστε παρακάτω ποιο θα είναι το πρωταγωνιστικό το καστ και η υπόθεση του σίριαλ.

Ο ΣΚΑΪ, τη νέα σεζόν, αναμένεται να εντάξει στο πρόγραμμά του νέα σίριαλ. Ανάμεσα σε αυτά είναι και μία δραματική σειρά, που θα προβάλλεται καθημερινά, με τίτλο «Αγρια γη». Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκονται ο Χάρης Μαζαράκης και ο Λίνος Χριστοδούλου.

Μάλιστα, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου. Η συνάντηση έγινε σε μία υπέροχη τοποθεσία στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, αφού αποτελεί βασικό χώρο της ιστορίας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τους Ζέτα Δούκα (Ολγα Γρίβα), Στέφανο Μιχαήλ (Αρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστη Τζιόβα (Γιώργος Χαρίσης), Θανάση Πατριαρχέα (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλο Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστα Φαλελάκη (Μιχάλης Μάρανίτη (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτο Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειριού), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη),Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Αλέξανδρο Δαβιλά (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρο Σκαρμέα (Στέφανος Ζαφειριού), Αννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση) κ.ά. Στον ρόλο της Μυρτώς, η Μαρία Ζορμπά και στον ρόλο της Αρετής, η Σόφη Ζαννίνου.

Η υπόθεση

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε, στη γη που ήταν δική του, αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν από χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα.

Ο Αρης επιβιώνει, αλλά ποτέ δεν ξεχνά. Έτσι, γυρίζει στην «Αγρια γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδελφό, την Όλγα. Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες...

Στιγμές με τους γονείς του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα. Ο Αρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Όταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της.

Το ίδιο, όμως, κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του... Θα καταφέρει η αγάπη να βάλει ένα τέλος; Η αγάπη που ξεκίνησε μαζί με το κακό κι έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό...

Το καλό συνυπάρχει με το κακό και οδηγεί τη ζωή τους σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση σκεπάζουν τη φωνή της λήθης. Στην «Αγρια γη», η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved