Άπιστος: Καρέ καρέ το φινάλε – Η Ντερίν οδηγεί στο θάνατο την Ασιγιά
Media

Άπιστος: Καρέ καρέ το φινάλε – Η Ντερίν οδηγεί στο θάνατο την Ασιγιά

Μ’ ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα κλείσει ο α' κύκλος της τουρκικής σειράς «Άπιστος» και φυσικά αμέσως μετά θ' αρχίσουν τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν

Η κόντρα της Ντερίν και της Ασιγιά φτάνει στην κορύφωσή της και στο τέλος μόνο μία από τις δύο θα επιβιώσει. Ή μήπως καμία; Διαβάστε όλο το τελευταίο επεισόδιο.

Η αρχή του τέλους για την Ντερίν έχει πια φτάσει. Η κοπέλα έχει φτάσει, στο σημείο να έχει παθολογική ζήλια για την Ασιγιά με αποτέλεσμα σε κάθε ευκαιρία να προσπαθεί να τη διαβάλλει και να τη βλάψει.

Ομως και η Ασιγιά από την πλευρά της υποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος, αφού φροντίζει να ξεφεύγει από τις παγίδες της αντιπάλου της, αλλά και να ξεσκεπάζει τις πλεκτάνες της.

Στην κατάσταση της Ντερίν έχει παίξει και τον δικό του ρόλο ο Βολκάν, ο oποίος παραδέχεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την Ασιγιά και πως θέλει να χωρίσουν για να γυρίσει κοντά της. Για να τον κρατήσει, η Ντερίν τού λέει πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, αν και εκείνη ήδη κάποιες μέρες πριν είχε αποβάλει.

«Κάνε υπομονή να μείνεις κοντά μου μέχρι να γεννήσω», του λέει και εκείνος δέχεται, αλλά της ξεκαθαρίζει πως ουσιαστικά μόνο στα χαρτιά θα είναι ακόμα παντρεμένοι. Για την κατάσταση της κοπέλας ανησυχούν όλοι οι δικοί της άνθρωποι, αλλά εκείνη επιμένει να λέει: «Δεν είμαι τρελή».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μια άγνωστη γυναίκα με το όνομα Ασιγιά μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά και φέρνει τα πάνω-κάτω. Κι αυτό γιατί η εν λόγω γυναίκα είναι το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο των γονιών της γιατρού και που τους οδήγησε στον θάνατο. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαινόντουσαν.

Κι αυτό γιατί τελικά η μητέρα της Ασιγιά ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πατέρα της με την κυρία Ασιγιά, και μάλιστα εκείνος που δεν ξεπέρασε ποτέ την πρώτη του αγάπη, έδωσε στην κόρη του το όνομα της γυναίκας που αγάπησε. Εντελώς τυχαία η Ντερίν μαθαίνει ποια είναι αυτή η γυναίκα και αποφασίζει να ρεζιλέψει την Ασιγιά στο πάρτι γενεθλίων του Αλί.

Κι ενώ όλοι βρίσκονται στο πάρτι του Αλί, εμφανίζεται ξαφνικά η Ντερίν χωρίς να είναι καλεσμένη. Η Ασιγιά δεν θέλει να δώσει συνέχεια: «Δεν έχω σκοπό να χαλάσω τα γενέθλια του γιου μου, γι’ αυτό πέρνα να καθίσεις χωρίς πολλά-πολλά», της λέει. Οταν όμως εμφανίζεται η κυρία Ασιγιά, η Ντερίν μπροστά σε όλους φωνάζει: «Ηρθε η ερωμένη του πατέρα σου».

Ολοι σοκάρονται. Εκείνη επιμένει: «Με αυτό εξηγούνται πολλά για τη ζωή της Ασιγιά, το πόσο ντρέπεται για όσα έχει κάνει π οικογένεια της. Βέβαια, δεν έχει και τόσα πολλά συναισθήματα μέσα της, γιατί αν ένιωθε έστω και λίγο ντροπή δεν θα κρατούσε με δικαιολογίες τον άντρα μου στο σπίτι της αφήνοντας την έγκυο γυναίκα του και το παιδί τους μόνους τους».

Τότε η Ασιγιά μπροστά σε όλους την ξεσκεπάζει όταν της λέει: «Για ποιο μωρό μιλάς; Γιατί στην κοιλιά σου δεν έχεις μωρό. Αρα για ποια ντροπή μιλάς, που εδώ και καιρό έχεις αποβάλει και συνεχίζεις να προσποιείσαι την έγκυο για να κρατήσεις τον άντρα που δεν σε αγαπάει κοντά σου;».

Η Ντερίν κάνει να τη χαστουκίσει, αλλά η Ασιγιά τη διώχνει. Η Γκιονούλ αρπάζει την κόρη της να φύγουν και δεν μπορεί να πιστέψει την κατάσταση του παιδιού της: «Αν ήταν ο πατέρας σου εδώ δεν θα έκανες τέτοια ρεζιλίκια».

Η κυρία Ασιγιά δίνει στην Ασιγιά ένα ρολόι του πατέρα της ως δώρο για τον Αλί, ενώ της αναφέρει πως η κατάσταση της Ντερίν της θυμίζει κάποια γυναίκα! Η Ασιγιά καταλαβαίνει πως εννοεί τη μητέρα της και αποφασίζει να αναλάβει δράση προκειμένου να σώσει και την ίδια την Ντερίν και τη Ζεϊνέπ από το άσχημο μέλλον που τις περιμένει.

Η Ασιγιά πηγαίνει στο σπίτι της Ντερίν και της ζητάει να την ακολουθήσει για να τηε δείξει κάτι. Παρά τις αντιρρήσεις της Γκιονούλ, η Ντερίν την ακολουθεί και οι δύο γυναίκες φεύγουν. Η Γκιονούλ ενημερώνει τον Βολκάν. Η Ασιγιά πηγαίνει την Ντερίν στο μέρος όπου σκοτώθηκαν οι γονείς της.

«Σ’ αυτό το μέρος η μητέρα μου ήρθε και έβαλε τέλος στη ζωή της παρασύροντας και τον πατέρα μου. Για χρόνια υπέφερε επειδή την απάτησε. Ετσι σκεφτόμουν πως έκανε κάτι πολύ άσχημο.

Ομως τελικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο πατέρας μου απάτησε την κυρία Ασιγιά με τη μητέρα μου την οποία παντρεύτηκε, απέκτησαν εμένα, αλλά ποτέ δεν ήταν ευτυχισμένοι. Δεν με νοιάζει κανένας από τους τρεις τους, αλλά εγώ ήμουν το θύμα της ιστορίας.

Σου τα λέω όλα αυτά για να μη συμβεί το ίδιο και με τη Ζεϊνέπ. Καταλαβαίνω πως αγαπάς τον Βολκάν, αλλά περισσότερο από την κόρη σου; θέλω πραγματικά να σας βοηθήσω», της λέει η Ασιγιά και η Ντερίν της απαντάει: «Επειδή δεν βοήθησε κανείς τη μητέρα σου θέλεις να βοηθήσεις εμένα!

Γιατί; Πιστεύεις ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου ή στο παιδί μου; Επειδή μου μίλησες για ένα μέλλον χωρίς ελπίδα, θέλω κι εγώ να σε πάω να σου δείξω το μέρος που γνωριστήκαμε με τον Βολκάν».

Η Ασιγιά αρνείται: «Σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θέλω να πάω εκεί», αλλά η Ντερίν επιμένει και τελικά η Ασιγιά τηε δίνει τα κλειδιά. Η Ντερίν οδηγεί πολύ επικίνδυνα και συμπεριφέρεται σαν τρελή με αποτέλεσμα η Ασιγιά να πάρει τηλέφωνο τον Βολκάν.

Εκείνος λέει πως θα καλέσει την αστυνομία για να τις εντοπίσει. Η Ντερίν πετάει τα κινητά τους έξω από το παράθυρο. Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πώς ξεκίνησε όλη η ιστορία.

Η γνωριμία του Βολκάν με την Ντερίν στο Σαπαντζού, πώς έσωσε η Ασιγιά την Γκιονούλ από το έμφραγμα, πώς έμαθε η Ντερίν ότι ο Βολκάν είναι παντρεμένος και πώς η Μπαχάρ κατάλαβε από ένα ρολόι ότι ο Βολκάν απατάει την Ασιγιά. Επίσης βλέπουμε τις ακραίεε αντιδράσεις που είχε η Ντερίν από τη ζήλια της κάθε φορά που ο Βολκάν γιόρταζε κάποια επέτειο με την Ασιγιά.

Πίσω στο σήμερα, η Ντερίν εκτός εαυτού χάνει τον έλεγχο του αμαξιού και μαζί με την Ασιγιά βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Μια λάθος κίνηση και οι δυο τους θα βρεθούν στο κενό. Ο Βολκάν καταφέρνει να τιε εντοπίσει και μόλις φτάνει εκεί, το αμάξι με την Ντερίν και την Ασιγιά πέφτει στον γκρεμό και ο Βολκάν θρηνεί την Ασιγιά και από το μυαλό του περνάνε όλες οι όμορφες στιγμές του έρωτά τους.

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved