Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί το φόνο του Άγγελου
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί το φόνο του Άγγελου

Σασμός: O Mαθιός βγαίνει από τη φυλακή, όπου κατέληξε για λάθος φονικό και μπαίνει η Καλλιόπη!

Για τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη, το «βάλε μου δύσκολα» είναι συνώνυμο της ύπαρξής του, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά. Ακόμη δεν έχει καταφέρει να βάλει στεφάνι στη λατρεμένη του Μαρίνα.

Πάνω που το πολύπαθο ζευγάρι θα ζούσε την ευτυχία, δίνοντας γαμήλιους όρκους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ένα ακόμη φονικό Βρουλάκη ανατρέπει τα πάντα!

Στα τελευταία καρέ του πρώτου κύκλου, είδαμε τον Μαθιό να συλλαμβάνεται ντυμένος γαμπρός και έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Βασιλική. Πάνω που η οικογένεια -με μπροστάρισσα την Καλλιόπη- ετοιμαζόταν για την εκκλησία, εμφανίζεται ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης με τους αστυνομικούς και συλλαμβάνει τον Μαθιό για το φόνο του Αγγέλου Βρουλάκη.

Ο Μαθιός κανονικά θα έπρεπε να συλληφθεί για το φονικό του Στεφανή, αλλά κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια πλην του Μανόλη, που είναι και αυτόπτης μάρτυρας, του αδικοχαμένου Αγγέλου και της Καλλιόπης. Όταν το μαθαίνει ο Άγγελος από τον Μανόλη, που δεν αντέχει άλλο τις τύψεις από αυτό το ένοχο μυστικό, επισκέπτεται την Καλλιόπη και της το λέει για να την τρομοκρατήσει.

Η καπετάνισσα, όμως, που έχει δει τόσες φορές το χάρο να θερίζει την οικογένειά της, σιγά που θα σκιαζόταν... Περνά στην αντεπίθεση, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Ο Άγγελος πρέπει να βγει από τη μέση. Παίρνει κρυφά τα κλειδιά του Μαθιού για να πάει στο σπίτι του Αγγέλου. Του στήνει καρτέρι και τον τραυματίζει, αλλά δεν τον σκοτώνει.

Φεύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από τον τόπο της επίθεσης, πιστεύοντας πως έχει ξεμπερδέψει οριστικά με τον Βρουλάκη, που της πήρε σχεδόν όλη την περιουσία και απειλεί να αφανίσει τον πρωτότοκο γιο της Δεν ήταν, όμως, η μόνη που επιζητούσε την εξόντωση του Άγγελου. Ήταν και ο Κώστας.

Στη φυλακή είχε μάθει για το ειδύλλιο της Άσπας με τον Άγγελο. Το πλήγμα στον εγωισμό του είναι συντριπτικό. Κακοποιούσε την Άσπα, ήταν «κτήμα» του, το λάφυρό του. Αυτός που τόλμησε να του την πάρει θα το πληρώσει με τη ζωή του και η Άσπα θα πληρώσει για τις απιστίες της. Ο Κώστας, εκτός εαυτού, σκοτώνει τον Άγγελο.

Η Καλλιόπη, βλέποντας ότι συλλαμβάνεται ο γιος της, πηγαίνει στο τμήμα και παραδίδεται στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, έχοντας μαζί της τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Ο αστυνόμος αφήνει ελεύθερο τον Μαθιό και συλλαμβάνει την Καλλιόπη. Στην ανάκριση, επιβεβαιώνει αυτό που του λέει το έμπειρο αστυνομικό ένστικτό του: η Καλλιόπη δεν είναι η φόνισσά του Αγγέλου. Ναι μεν τον τραυμάτισε, αλλά στη συνέχεια κάποιος άλλος τον σκότωσε...

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved