Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης… πολιορκεί την Ιουλία
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης… πολιορκεί την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονισμένη, η Ευτυχία ομολογεί στο Κουράκο ότι εκείνη  δολοφόνησε τον Ανέστη. Η Εύα αμφιβάλλει για τα αισθήματα του Στάθη.

Ο ανταγωνισμός στη μυθοπλασία θα κορυφωθεί με τη νέα σεζόν, όμως οι δημιουργοί της δημοφιλούς «Γης της ελιάς» Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου υπόσχονται ότι ο πολυαναμενόμενος β' κύκλος θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν είδαμε τον αδίστακτο Ανέστη να επιτίθεται στην άτυχη Ευτυχία για να τη βιάσει και πάνω στη συμπλοκή η νεαρή κοπέλα τον μαχαίρωσε. Πανικόβλητη, ειδοποίησε την κολλητή της, την Άννα, η οποία έτρεξε κοντά της και την έπεισε να ξεφορτωθούν το πτώμα, καθώς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η καλή της φίλη να βρεθεί με χειροπέδες εξαιτίας του Ανέστη.

Ο χρόνος κυλά, κι ενώ η Άννα συνεχίζει τη ζωή της, καθότι σίγουρη για την πράξη της, η Ευτυχία βυθίζεται στην απόγνωση και στις τύψεις. Ο εφιάλτης ξυπνά για εκείνη όταν εντοπίζεται το πτώμα.

Μαζί με την Άννα αναρωτιούνται αν εξαφάνισαν όλα τα ίχνη τους ή αν υπάρχει περίπτωση η αστυνομία να τις εντοπίσει. Πιστεύουν βέβαια ότι τα μπλεξίματα του Ανέστη με τον υπόκοσμο θα οδηγήσουν αρχικά τις έρευνες αλλού. Η αλήθεια όμως δεν θα αργήσει να έρθει στο φως.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Ευτυχία και εκείνη λυγίζει. Με τρεμάμενη φωνή, ομολογεί στον Κουράκο ότι εκείνη δολοφόνησε τον Ανέστη! Του λέει όλη την αλήθεια και εκείνος την ακούει σοκαρισμένος. Η αφοσίωσή του στο καθήκον και ο ακέραιος χαρακτήρας του έρχονται σε σύγκρουση με το συναίσθημα για πρώτη φορά.

Και αυτό γιατί ξέρει πόσα πέρασε η Ευτυχία στα χέρια του Ανέστη και το δράμα της τον συγκινεί. Άραγε θα προσπαθήσει να την «καλύψει»; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους θα έρθουν κοντά, με τον Κουράκο να προσπαθεί να στηρίξει όσο μπορεί τη δυστυχισμένη κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος και η Ιουλία βιώνουν την πιο σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Το σοκ της σύλληψης της Αθηνάς κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και φυσικά έχει διαταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρετάκου.

Όλοι εξοργίζονται με την Αθηνά, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πόσα ψέματα τους είχε πει, αλλά και ότι έβαψε τα χέρια της με το αίμα του εραστή της, διασύροντας την οικογένεια. Το ίδιο πληγωμένη αισθάνεται και η Ιουλία, όσο περνά όμως ο καιρός αρχίζει να αμφιβάλλει για την ενοχή της και να μαλακώνει απέναντι της.

Αντιθέτως, έχει θυμώσει πολύ με τον Γιώργη. Πιστεύει πως έπρεπε να διαχειριστεί πιο διακριτικά την υπόθεση και του επιτίθεται για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Αθηνά. Η Ιουλία δεν πιστεύει τελικά πως είναι φόνισσα και οι δυο τους τσακώνονται άγρια, σε σημείο που ο Κουράκος τής δίνει να καταλάβει ότι, αν συνεχίσει να έχει αυτή τη στάση απέναντι του, η σχέση τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Στο μεταξύ, ο Στάθης και η Εύα είναι και πάλι μαζί, όμως εκείνη τη βασανίζουν οι αμφιβολίες. Αναρωτιέται αν ο αγαπημένος της έχει ξεχάσει οριστικά τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία. Ο Στάθης φαινομενικά είναι αποφασισμένος να αφοσιωθεί στην Εύα, ωστόσο βαθιά μέσα του σιγοκαίει το απωθημένο του για την Ιουλία.

Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο μαζί της και να της πει ότι πάντα θα τη νοιάζεται και θα έχει συναισθήματα για εκείνη. Και η ίδια όμως νιώθει τις μνήμες από τη σχέση τους να ξυπνούν...

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved