Χρήστος Λούλης: Μετά τα Ψέματα… η Πτώση
Media

Χρήστος Λούλης: Μετά τα Ψέματα… η Πτώση

Η πτώση: Ακόμα μία παραγωγή μυθοπλασίας προγραμματίζει να εντάξει στο πρόγραμμά της την ερχόμενη σεζόν η ΕΡΤ, που θα είναι όμως σαν συνέχεια προηγούμενης επιτυχημένης σειράς της.

Ύστερα λοιπόν από την ολοκλήρωση του «Όρκου», της σειράς με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργο Γάλλο, Λουκία Μιχαλοπούλου και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς, η δημιουργός της, η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, ετοίμασε ένα ακόμα σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή.

Τίτλος του «Η πτώση» και στο επίκεντρό της βρίσκεται πάλι ένας κορυφαίος χειρουργός, ο Φίλιππος, που κατηγορείται ότι χειρούργησε χωρίς να είναι ανάγκη τον παράνομο δεσμό της συζύγου του και τον «οδήγησε» στον θάνατο.

Μέσα σε μία μέρα ο Φίλιππος, που θα τον ενσαρκώσει ο Χρήστος Δούλης, τον οποίο πρόσφατα είδαμε στη σειρά «Ψέματα», χάνει τα πάντα, αφού κάποιοι του έχουν στήσει με... χειρουργικό τρόπο ένα καλοστημένο κόλπο.

Μυστήριο, αγωνία, συγκινήσεις και πολλές ανατροπές στην «Πτώση», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα οι Κίκα Γεωργίου, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρίστος Γεωργίου και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας χρονιάς.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved