ΑΝΤ1: Έτοιμος για Μουντιάλ
Media

ΑΝΤ1: Έτοιμος για Μουντιάλ

ΑΝΤ1: Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 ξεκίνησε και όλος ο πλανήτης από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου δίνει ραντεβού με τη «στρογγυλή θεά»!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 ξεκίνησε και όλος ο πλανήτης από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου δίνει ραντεβού με τη «στρογγυλή θεά»!

Η καρδιά του βασιλιά των σπορ θα χτυπά για έναν ολόκληρο μήνα στον Όμιλο ANTENNA. Οι 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος, που θα καθηλώσει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Η τελετή έναρξης, που θα γεμίσει τον ουρανό της Ντόχα με χιλιάδες βεγγαλικά, θα γίνει το απόγευμα της 21ης Νοεμβρίου, λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης, μεταξύ Κατάρ και Ισημερινού.

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά την τελετή έναρξης, τον εναρκτήριο αγώνα, αγώνες της φάσης των ομίλων, της φάσης των 16, όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης, αλλά και τον μεγάλο τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Μέσα από τη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1 + οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα 64 παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και περισσότερες από 200 ώρες ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος, αθλητικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ και σειρών γύρω από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι το 22ο στην ιστορία της διοργάνωσης, φιλοξενεί 32 ομάδες και ξεχωρίζει ως το πρώτο που θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή και θα διεξαχθεί χειμώνα.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved