H ενημέρωση θα αρχίζει στις 5
Media

H ενημέρωση θα αρχίζει στις 5

Το πετυχημένη μοντέλο του Mega στην πρωινή ενημέρωση φαίνεται πως φέτος θα ακολουθήσουν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Ετσι, λοιπόν, οι εκπομπές θα ξεκινούν νωρίς το πρωί, και συγκεκριμένα στις 5, όχι μόνο για το πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση, αλλά και για τον ΣΚΑΪ και το Open, ενώ υπάρχουν σκέψεις να ακολουθήσει το σκεπτικό αυτό και ο ΑΝΤ1.

Στο Mega την πρώτη «καλημέρα» θα λένε και φέτος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, ένα απολύτως πετυχημένο δίδυμο, που φιλοδοξεί και φέτος να κατακτήσει την πρωτιά στο πεδίο της τηλεθέασης, όπως συνέβη την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι τηλεθεατές ανέδειξαν την «Κοινωνία ώρα Mega» σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, πολλές φορές, μάλιστα, καταγράφοντας και νούμερα-ρεκόρ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επιλογή του ΣΚΑΪ να ξεκινάει το πρόγραμμά του στις 5.

Στο στούντιο θα βρίσκεται ο Ακης Παυλόπουλος, άρτι αφιχθείς από το Open, και η νεαρή δημοσιογράφος Μάρω Καρούση. Η τελευταία θα παραμένει στον αέρα έως τις 6, καθώς αμέσως μετά θα μπαίνουν στο στούντιο ο Δημήτρης Οικονόμου και η Ντόρα Κουτροκόη, παρέα με τον Ακη Παυλόπουλο.

Η εκπομπή θα τελειώνει στις 9.40 π.μ. Με δύο νέα πρόσωπα, τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου, θα ξεκινάει στις 5 και θα φτάνει έως τις 7 το πρωινό πρόγραμμα του Open, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το εν λόγω δίδυμο θα βγάζει στον αέρα και τηλεφωνικές γραμμές με τηλεθεατές.

Στο Μαρούσι, τώρα, υπάρχει στο τραπέζι η σκέψη ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Παπαδάκη. Γιώργος Γρηγοριάδης, να ξεκινάει μόνος του μία ώρα νωρίτερα την εκπομπή, δηλαδή στις 5 και μετά, στις 6 να μπαίνουν στο στούντιο ο Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved