Οι δραματικές σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν- Όλα όσα θα δούμε!
Media

Οι δραματικές σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν- Όλα όσα θα δούμε!

Οι υπεύθυνοι των καναλιών ετοιμάζουν πληθώρα δραματικών σειρών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μεγάλοι ή απαγορευμένοι έρωτες, που πρέπει να υπερβούν εμπόδια, ένοχα μυστικά, μίση και εκδικήσεις, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που περιέχουν και υπόσχονται να συγκινήσουν το κοινό. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε ποιες είναι αυτές...

«ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ» (ΕΡΤ 1)

0 θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης, με σκηνικό υπόβαθρο τα σημαντικότερα γεγονότα της σύγχρονης Ελλάδας, «ζωντανεύει» μέσα από τη δραματική σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου. Η σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ και το σενάριο της Ρένας Ρίγγα μεταφέρουν μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο αντισυμβατικούς και ελεύθερους χαρακτήρες.

Πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,Άρης Λεμπεσόπουλος κ.ά.


«ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» (ΕΡΤ 1)


Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα και σενάριο των Νίκου Απειρανθίτη- Σοφίας
Σωτηρίου, η σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, έρχεται για να συγκινήσει το κοινό. Πρόκειται για το οδοιπορικό μιας οικογένειας που μας ταξιδεύει στις αρχές του'20ού αιώνα, σε μια εποχή με συγκρούσεις, έρωτες και ανελέητες... φωτιές.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη κ.α.


«ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ» (ΕΡΤ 1)


Το μυθιστόρημα της Βιττόρια Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου» «ζωντανεύει» στη
δημόσια τηλεόραση μέσα από την ομότιτλη δραματική σειρά σε σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού. Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50 και έχει στο επίκεντρο τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν
ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή έναν φίλο του.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Αλέξανδρος Λογοθέτης κ.ά.


«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» (MEGA)

Η δραματική σειρά, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA, παρουσιάζοντας έναν συναρπαστικό δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Νέοι έρωτες-απαγορευμένοι και μη, ανεξιχνίαστοι φόνοι, ένοχα μυστικά και εκδικήσεις είναι μερικά από τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν παλιές αλλά και νέες ιστορίες της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Ιφιγένεια Τζόλα, Άντζελα Γκερέκου κ.ά.


«ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ» (MEGA)


Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, η δραματική σειρά πρόκειται να
ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA και να παρουσιάσει την ιστορία της
αδελφής Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό, μέχρι που γνωρίζει
έναν γοητευτικό άντρα. Το σενάριο γράφει ο Γιώργος Κρητικός, η σκηνοθεσία ανήκει
στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ενώ πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης κ.ά.


«MAESTRO» (MEGA)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο MEGA για να παρουσιάσει μία καινούργια πρότασή του, η οποία έχει στο επίκεντρο τον Ορέστη. Εκείνος πηγαίνει σε ένα μικρό νησί για να στήσει από την αρχή ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία
ακραία ερωτική ιστορία.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου κ.ά.


«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ» (ΑΝΤ1)

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 επικεντρώνεται στη δολοφονία ενός κοριτσιού που ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση θα
τους φέρει πιο κοντά, αλλά κλυδωνίζονται οι σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω
τους. Το σενάριο γράφει η Σωτηρία Ψευτούδη, η σκηνοθεσία ανήκει στη Βίκυ Μανώλη,
ενώ πρωταγωνιστούν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ κ.ά.


«ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» (ΑΝΤ1)

Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», σε σενάριο Μιμής Ντενίση & Μάρτιν Σέρμαν και
σκηνοθεσία Γρπγόρη Καραντινάκη, θα προβληθεί υπό τη μορφή δραματικής σειράς.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την πυρπόληση της Σμύρνης και τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο ΑΝΤΙ γυρίζει τον χρόνο πίσω στα γεγονότα μιας εποχής που σημάδεψε την Ιστορία της νεότερης Ελλάδας.

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρηςκ,ά.

«Η ΜΑΓΙΣΣΑ» (ΑΝΤ1)


Το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσομπάνη - Πέτρος Καλκόβαλης και
ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, μετά τις «Άγριες Μέλισσες», δημιουργούν τη νέα δραματική σειρά : «Η μάγισσα». Η ιστορία διαδραματίζεται στη Μάνη, το 1818. Δύο οικογένειες που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η'Ελλη Τρίγγου.


«ΣΑΣΜΟΣ»(ALPHA)

Η δραματική σειρά, σε σκηνοθεσία Ζωής Φίλιππο & Γιάννη Σαμπάνη, επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA, για να συγκινήσει το κοινό για δεύτερη σεζόν. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, κάποια νέα κάνουν την εμφάνισή τους, μυστικά και εκδικήσεις συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ των ιστοριών. Πρωταγωνιστούν: Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Στέλιος Μάινας, Δημήτρπς Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη κ.ά.


«Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ»(ALPHA)

Ο ALPHA, από τον Σεπτέμβριο, εντάσσει στο καθημερινό πρόγραμμά του τη δραμάτική σειρά εποχής «Q Παράδεισος των Κυριών», σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία των Γιάννη Βασιλειάδη- Σταμάτη Πατρώνη.Ένα πολυκατάστημα, «0 Παράδεισος των Κυριών», ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό.Ένα τραγικό συμβάν, όμως, αλλάζει την πορεία των γεγονότων.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος κ.ά.


«ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ» (ALPHA)


Μία εποχή που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της αναβιώνει μέσα από τη νέα, μεγάλη παραγωγή του ALPHA, βασισμένη στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Σε σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή και σκηνοθεσία της Κατερίνας Φιλιώτου, μας ταξιδεύει στη δεκαετία του ’80, στα μπουζούκια της επαρχίας, όπου παρακολουθούμε τη ζωή διαφορετικών ανθρώπων.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Ηλιάνα Μαυρομάτπ κ.ά.


«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» (ALPHA)


«Ο γιατρός» είναιτο τέταρτο κατά σειρά δραματικό σίριαλ που ετοιμάζει ο ALPHA για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει κλειδώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Μέσα από αυτή τη σειρά, αποτελούμενη από 15 επεισόδια, βλέπουμε έναν γιατρό να πυροβολείται από τον πατέρα ασθενούς του και να χάνει τη μνήμη του.


«ΑΓΡΙΑ ΓΗ» (ΣΚΑΪ)

Η «Άγρια γη» έρχεται στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη & Λίνου Χριστοδούλου, προκειμένου
να συγκινήσει το κοινό με την ιστορία της. Καλό και κακό συνυπάρχουν και οδηγούν τη ζωή των ηρώων σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει, με τη δύναμη της εκδίκησης να συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης.
Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη κ.ά.

«ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ» (ΣΚΑΪ)


Με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου, γεννιέται ένας έρωτας μεγάλος, του Στρατό και της Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού και μιας Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας
κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Το
σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κυρίτσης, η σκηνοθεσία ανήκει στον Σταύρο Ποταμάρη, ενώ πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Παπαγεωργίου,Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη κ.ά.


«ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» (OPEN)

Ο «Έρωτας φυγάς» έρχεται καθημερινά στο OPEN για να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50, που ξεπερνά τα σκοτάδια της, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, μια πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο
σήμερα. Πρόκειται για μία δραματική σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου & Παναγιώτη Πορτοκαλάκη και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Πρωταγωνιστούν οι Πέμπ Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου κ.ά.


«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» (OPEN)

Η δραματική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, που αγαπήθηκε και συγκίνησε το κοινό όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στο OPEN δύο χρόνια μετά, ακόμη πιο συγκλονιστική. Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες αποφασίζουν να ακολουθήσουν νέους
δρόμους.

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Κοζάκος, Σωτήρης Χατζάκης κ.α.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved