Άπιστος: Η Ασιγιά στην αγκαλιά του Αράς
Media

Άπιστος: Η Ασιγιά στην αγκαλιά του Αράς

Άπιστος: Η Ντερίν δεν μπορεί να κρατήσει κρυφό πλέον ότι περπατά ξανά και το ομολογεί σε όλους.

Έτσι ο Βολκάν τής ζητά διαζύγιο, ενώ θέλει να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης τους. Δεν διστάζει μάλιστα να ζητήσει τη βοήθεια της Ασιγιά, ώστε να ισχυριστεί πως η Ντερίν είναι... ακατάλληλη μητέρα! Την ίδια στιγμή, η Ασιγιά μπλέκεται, σε μια νέα ερωτική περιπέτεια με τον μυστηριώδη Αράς.

Ο χρόνος κύλα και έξι μήνες μετά η Μπαχάρ ξανά βρίσκει επιτέλους την ευτυχία στην αγκαλιά του Μελίχ. Η Ασιγιά από την άλλη αγωνίζεται να κάνει νέα αρχή στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ, ώστε να αφήσει πίσω της το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη πριν από έξι μήνες. Την ίδια στιγμή, η Ντερίν ψυχολογικά ράκος έχει καθηλωθεί σε καροτσάκι.

Το διαζύγιό της με τον Βολκάν έχει μπει στον «πάγο» αφού εκείνος έχει αναλάβει τη φροντίδα της. Η Νιλ εκμυστηρεύεται στην Ασιγιά ότι ο Αλί δεν είναι ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά σώζει με αυτοθυσία έναν νεαρό άντρα, τον Αράς, που έχει εμπλακεί σε τροχαίο. Μάλιστα, η ηρωική της πράξη γίνεται πρωτοσέλιδο, γεμίζοντας μίσος και ζήλια την Ντερίν που καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίζηλό της.

Η Ασιγιά συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο υποφέρει ο Αλί στην Κωνσταντινούπολη και αποφασίζει για το καλό του να γυρίσουν στη Ραιδεστό. Εξάλλου η παλιά της θέση την περιμένει ακόμα. Ο Βολκάν, που ήλπιζε να αφήσει τη Ραιδεστό και την Ντερίν για να μετακομίσει κοντά τους, απογοητεύεται βαθιά... Η Ντερίν από την άλλη έχει κι αυτή το δικό της μυστικό... Γιατί, ενώ όλοι ακόμα νομίζουν πως είναι καθηλωμένη στο καροτσάκι, εκείνη έχει αρχίσει σιγά σιγά να περπατάει!

Ο Αράς, ο τραυματίας που βοήθησε η Ασιγιά, ξυπνά από το κώμα, αλλά δεν θυμάται τίποτα για τον εαυτό του και την παλιά του ζωή. Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει, ως γιατρός αλλά και ως φίλη. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόσωπο-μυστήριο εμφανίζεται και παρακολουθεί από μακριά την Ασιγιά.

Υποψίες

Η αστυνομία προσπαθεί να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του Αράς και τελικά ανακαλύπτει αρκετά περίεργα στοιχεία στο αυτοκίνητό του. Υποψιάζεται
πως ίσως να μην έχει στα αλήθεια αμνησία... Ο Βολκάν κλείνει ραντεβού με τον άγνωστο αγοραστή του σπιτιού του και με μεγάλη έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι άλλος από την... Γκιονούλ.

Σύντομα ο Χαλούκ ανακαλύπτει πως η γυναίκα του αγόρασε το σπίτι του Βολκάν και της Ντερίν και γίνεται έξαλλος που έκανε ένα τόσο μεγάλο έξοδο πίσω από την πλάτη του. Η Μπαχάρ ανακοινώνει στον Μελίχ την εγκυμοσύνη της, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν δέχονται την επίσκεψη της Γκιονούλ, η οποία έφυγε από το σπίτι της επ' αόριστον μετά τον καβγά με τον Χαλούκ.

Ο Βολκάν συνειδητοποιεί πως όσο η Ντερίν εξαρτάται από αυτόν, δεν θα μπορέσει ποτέ να απελευθερωθεί από τον γάμο τους... Πρέπει πόση θυσία να τη βοηθήσει να περπατήσει ξανά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά πηγαίνει τον Αράς στον τόπο του ατυχήματος για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη μνήμη του. Ο μυστηριώδης άντρας αρχίζει να έχει αναλαμπές από το παρελθόν του. Ένα κλειδί που βρέθηκε μαζί του στο σημείο του ατυχήματος ίσως να είναι το κομμάτι του παζλ που θα βοηθήσει να αποκαλυφθούν η ταυτότητα και η παλιά του ζωή.

Αποκάλυψη

Ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά, αλλά το κρατά κρυφό από όλους. Έτσι, ζητά τη βοήθεια της Γκιονούλ για να καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε να την αναγκάσουν να σταματήσει τα ψέματα. Ο Βολκάν για ακόμα μια φορά δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η Ασιγιά δίνει την προσοχή της σε έναν άλλον άντρα, ακόμα κι αν πρόκειται για ασθενή.

Προκειμένου να σταματήσει το θέατρο με την αναπηρία της Ντερίν, η Γκιονούλ την αναγκάζει να ξεκινήσει ξανά φυσικοθεραπεία. Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά από την ευγνωμοσύνη ενός ασθενούς προς τον γιατρό του. Ο Βολκάν νιώθει απελπισμένος, γιατί οι προσπάθειές του να πλησιάσει ξανά την Ασιγιά συναντούν και πάλι ένα εμπόδιο, που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ξεπεραστεί τόσο εύκολα.

Η Μπαχάρ ανακαλύπτει τυχαία πως όχι μόνο η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά, αλλά ότι ο Μελίχ και η Γκιονούλ το γνωρίζουν και δεν λένε τίποτα! Την ίδια στιγμή, η Ντερίν έχει αρχίσει τη φυσικοθεραπεία και δεν θα είναι πια καθόλου εύκολο να κρατήσει το μυστικό της.

Ερωτική εξομολόγηση

Ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη. Η Ασιγιά θέλει να αφεθεί σε αυτή την περιπέτεια, όμως το άγνωστο παρελθόν αυτού του άντρα τη γεμίζει ανασφάλεια. Η Μπαχάρ επιθυμεί διακαώς να πει στον Βολκάν πως η Ντερίν περπατά, για να σταματήσει να βασανίζεται άδικα, αλλά φοβάται και τις απρόβλεπτες αντιδράσεις της. Η Ντερίν από την άλλη νιώθει πολύ χαρούμενη που ο Αράς «πολιορκεί» ανοιχτά την Ασιγιά. Πιστεύει ότι τώρα θα την ξεφορτωθεί επιτέλους για τα καλά.

Η Ασιγιά ωστόσο συνεχίζει να κρατά αμυντική στάση απέναντι του. Εξάλλου, ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβει το παρελθόν του; Η Ντεριά προτρέπει την Ασιγιά να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο
πολύ. Έτσι, η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς. Μόνη της προϋπόθεση, να της λέει πάντα την αλήθεια, ό,τι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του. Στη σχέση της Μπαχάρ με τον Μελίχ εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα...

Ο Βολκάν συνειδητοποιεί ότι η Ασιγιά συναντά τον Αράς όχι πια στο πλαίσιο γιατρού και ασθενούς, αλλά ως ζευγάρι, και γίνεται έξαλλος και με τους δυο. Εν τω μεταξύ, ο Αράς αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μια άλλη γυναίκα!

Η Ασιγιά μαθαίνει από τον Αλί πως ο Βολκάν νοίκιασε σπίτι στη γειτονιά τους, υπολογίζοντας να μείνει εκεί μετά το διαζύγιό του από την Ντερίν. Η γυναίκα από το παρελθόν του Αράς εμφανίζεται ξαφνικά στη Ραιδεστό προς αναζήτησή του. Κλειδί σε όλο αυτό το μυστήριο ίσως να είναι η Ντερίν, η οποία όμως δεν θέλει καθόλου να τη βοηθήσει να τον βρει.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved