Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Λεκάκης αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό Άγγελο - «Καλό ταξίδι φίλε»
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Λεκάκης αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό Άγγελο - «Καλό ταξίδι φίλε»

Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Λεκάκης αν και καθυστερημένα είπε ''αντίο'' στον αγαπημένο του ρόλο, Άγγελο.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες πριν από περίπου ενάμιση μήνα έριξε οριστική αυλαία με ένα άκρως συγκλονιστικό επεισόδιο. Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν όμως στην σειρά κρατούν «ζωντανούς» τους χαρακτήρες τους, καθώς παραμένει για αυτούς μία συνεργασία θα τους μείνει αξέχαστη.

Ο Νίκος Λεκάκης μια ανάσα πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό Άγγελο και ευχαρίστησε τον ήρωα που όπως αναφέρει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του έμαθε πολλά.

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς».

Και πρόσθεσε: «Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ».

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved