Ηρώ Ράντου: «Ακόμα και αν είχα τον σύζυγό μου καλεσμένο στην εκπομπή, θα ήμουν αμείλικτη μαζί του»
Media

Ηρώ Ράντου: «Ακόμα και αν είχα τον σύζυγό μου καλεσμένο στην εκπομπή, θα ήμουν αμείλικτη μαζί του»

Η Ηρώ Ράντου αγαπάει πολύ την δουλειά της, και παρά την συνεχή και απαιτητική επικαιρότητα, πάντοτε προσπαθεί να βρίσκει την ισορροπία και να  τηρεί απόλυτα τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Την αγαπημένη δημοσιογράφο την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 "Καλοκαίρι Μαζί", όπου ασχολείται με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις σε Ελλάδα και κόσμο.

Η Ηρώ Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις απόψεις της για το πως θα λειτουργήσει η ειδησεογραφία τη φετινή σεζόν, μιας και έχουν συμβεί πολλές μεταγραφές. Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως ο, τι και να συμβεί, εκείνη θα προσπαθεί πάντα να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας και να παραμένει αντικειμένη και σαφής.

Τι εύχεστε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Ξαναμοιράστηκε η τράπουλα στην ενημέρωση και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός...

Εύχομαι να είναι μια τηλεοπτική σεζόν με περισσότερες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και περισσότερο οπτικό πολιτισμό. Κρινόμαστε κάθε μέρα για τον τρόπο που προοβάλλουμε τις ειδήσεις. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών θα ενταθεί λόγω και των μεταγραφών αλλά και της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις ούτε στον τρόπο που καλύπτουμε τα γεγονότα ούτε στις ηθικές και δεοντολογικές μας αρχές, που είναι η σοβαρότητα, η αντικειμενικότητα και η σύνεση. Εγώ τουλάχιστον έτσι θα πορευτώ, όπως κάνω -πιστεύω- από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία.


Το 2022 ήταν δύσκολη χρονιά με την πανδημία, τον πόλεμο και την κρίση. Τι συμπεράσματα έχετε βγάλει από το έτος μέχρι τώρα;
Το βασικό μου συμπέρασμα είναι πως οι παγκόσμιες εξελίξεις τρέχουν με πολύ
γρηγορότερους ρυθμούς απ’ ό,τι στο παρελθόν. Και πως βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, όπου η διεθνής ισορροπία δυνάμεων επανακαθορίζεται.

Είστε παντρεμένη με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρο Τσάπαλο, και προφανώς έχετε και οι δύο πολύ απαιτητικά προγράμματα με συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις. Υπάρχει ελεύθερος χρόνος για εσάς;

Η αλήθεια είναι πως και οι δυο αφιερώνουμε πολλές ώρες στη δουλειά μας και τα ωράριά μας είναι σε μεγάλο βαθμό αντίθετα. Ο Όμηρος ασχολείται με τον κλάδο
των media αλλά από τη σκοπιά του κρινόμενου, καθώς καλείται να υποστηρίξει τις θέσεις και την πρόοδο που έχει γίνει στον ΕΦΚΑ τους τελευταίους μήνες. Όμως, όταν
υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση! Βρίσκουμε χρόνο για να είμαστε μαζί. Πάντως, να ξέρετε, ακόμα και αν τον είχα καλεσμένο στην εκπομπή, θα ήμουν αμείλικτη μαζί του!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved