Γιολάντα Μπαλαούρα: «Πρέπει να μετατρέψουμε την "οργή" σε "στοργή" για τον εαυτό μας»
Media

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Πρέπει να μετατρέψουμε την "οργή" σε "στοργή" για τον εαυτό μας»

Η Γιολάντα Μπαλαούρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά "στΟργή" που θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει, μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο και τηλεόραση.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα, μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στην τηλεόραση, όπου θα έχει έναν πολύ βασικό ρόλο στην σειρά "στΟργή", που θα ξεκινήσει στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της, τη νέα σειρά, αλλά και όλα όσα θα δούμε...

Πώς σας έγινε η πρόταση για τη «ΣτΟργή»; Και τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι»;
Στην παραγωγή με πρότεινε ο Μάκης Γαζής, ο casting director της σειράς, και τον ευχαριστώ για αυτό. Η ιστορία είναι εξαιρετική. Η ψυχίατρος είναι υπαρκτό πρόσωπο στην Τουρκία και μάλιστα θεωρείται μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στη χώρα της. Το θέμα που πραγματεύεται η σειρά είναι η παιδική κακοποίηση και το αποτύπωμα που αφήνει στην ενήλικη ζωή των ανθρώπων. Η παραγωγή, ο ΣΚΑΙ που μπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία, το εξαιρετικό καστ, όλα αυτά είναι σημαντικά για να επιθυμεί ένας
ηθοποιός να είναι σε μια τέτοια δουλειά.

Είστε πλέον σε γυρίσματα;
Όχι, αλλά μέχρι τώρα τρέχαμε πολύ γιατί μέχρι το τέλος Ιουλίου έπρεπε να
ολοκληρώσουμε έναν κύκλο 24 επεισοδίων.

Ποια είναι η Πηγή την οποία υποδύεστε; Ποια είναι η δική της προσωπική ιστορία και πώς συνδέεται με τη γιατρό;
Η Πηγή είναι η γραμματέας της κλινικής και ο άνθρωπος που φροντίζει κυριολεκτικά για όλους και για όλα. Είναι προστατευτική με τη γιατρό, αλλά και με το υπόλοιπο προσωπικό. Είναι εργατική, ευγενική και με ενσυναίσθηση. Με τη Μαργαρίτα ειδικά έχει μια σχέση αγάπης και φροντίδας. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι με συναδέλφους τους οποίους εκτιμάς για την καλλιτεχνική τους αξία και το ήθος τους, κι αυτό δεν ισχύει μόνο για την αγαπημένη Μαρία Ναυπλιώτου, αλλά και για όλους τους συνεργάτες σε αυτήν τη δουλειά.

Όπως νοσεί το σώμα νοσεί και η ψυχή; Και πώς θεραπεύονται τα τραύματά της;
Προσωπικά πιστεύω πολύ στη δουλειά που γίνεται με την ψυχοθεραπεία. Όσον
αφορά τη «ΣτΟργή», ας μην ξεχνάμε ότι περιέχει τη λέξη «Οργή». Επομένως,
θα πρέπει, με την αρωγή ενός ειδικού, να μετατρέψουμε την οργή που νιώθουμε
για ό,τι αρνητικό έχουμε βιώσει σε στοργή για τον εαυτό μας, για την ίδια μας την ύπαρξη.

Πηγή: TV24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved