Οι νέες πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν: Είναι νέες και ωραίες!
Media

Οι νέες πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν: Είναι νέες και ωραίες!

Είναι όμορφες, φερέλπιδες και θα πρωταγωνιστήσουν στην TV τη νέα σεζόν. Κάποιες από αυτέε έχουν μια μικρή εμπειρία στο χώρο, κάποιες άλλες κάνουν την πρώτη τηλεοπτική τους εμφάνιση.

Όλες διαθέτουν τα στοιχεία αυτά που προμηνύουν ότι θα προσελκύσουν το
ενδιαφέρον μας μέσα από τους ρόλους που θα ενσαρκώσουν στις νέες σειρές των καναλιών. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα...

Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ

Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός θα υποδυθεί τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στο πλευρό
του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Όπως έγινε
γνωστό, μάλιστα, έγιναν περίπου 120 δοκιμαστικά για το συγκεκριμένο ρόλο. Όταν την
είδαν οι υπεύθυνοι της παραγωγής, κατάλαβαν αμέσως ότι είναι ακριβώς το πρόσωπο
που χρειάζονται κι έδωσαν τα χέρια μαζί της. Χωρίς δεύτερη σκέψη, επέστρεψε στην Αγγλία, όπου ζούσε, ξενοίκιασε το σπίτι της κι έβγαλε εισιτήριο γιατην Ελλάδα, όπου πια μένει μόνιμα. Η νέα πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ1 έχει κάνει σπουδές στο Actors Center του Λονδίνου, μιλάει αγγλικά, πολωνικά και περσικά. Έχει κάνει μπαλέτο,
διαθέτει πολύ καλή φωνή και ασχολείται με αρκετά αθλήματα!

Κλέλια Ανδριολάτου

Θα τη δούμε στη σειρά του MEGA «Maestro», δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της, καθώς στα 19 χρόνια της, μόλις, συμμετείχε στο «Μπρούσκο», ενώ από τα 14 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και έχει κάνει μάλιστα κι αρκετές διεθνείς συνεργασίες. Την ανακάλυψε η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία στη συνέχεια τη σύστησε στην Έλενα Χριστοποΰλου. Φέτος, επιχειρεί το μεγαλύτερο
βήμα στην καριέρα της, σε μια σειρά που έχει συζητηθεί πολύ, πριν καν προβληθεί!

Ηλιάνα Μαυρομάτη

Θα υποδυθεί τη Ζέτα, μια τραγουδίστρια με αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν στη νέα σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς είναι κόρη των ηθοποιών Βασίλη Μαυρομάτη και Λίλας Καφαντάρη. Έχει παίξει σε πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, έχει κάνει κινηματογράφο -μάλιστα στην ταινία «Οι αισθηματίες» συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λάλο-, ενώ έχει κι αρκετές τηλεοπτικές συμμετοχές, ανάμεσά τους στις σειρές «Ου φονεύσεις» και «Η
ζωή εντάφω». Αυτός όμως είναι ο πρώτος τηςπρωταγωνιστικός ρόλος στη μικρή οθόνη.

Έλενα Πιερίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο και ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική, κάνοντας κάποια γκεστ στο «Μπρούσκο». Στη συνέχεια, συμμετείχε στο «Τατουάζ» και τώρα ήρθε η ώρα για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ. Θα υποδυθεί μια Σύρια πρόσφυγα, τη Ραζάν, η οποία θα ζήσει ένα μεγάλο έρωτα με τον πλούσιο Μυτιληνιό Στρατή, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η αδελφή της, Ιφιγένεια Πιερίδου, παίζει στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς»

Μαρίλια Μητρούση

Είναι κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπινής Βασιλακοπούλου. Εκτός από
την υποκριτική, ασχολείται και με τη μουσική, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών. Έχει κάνει έξι χρόνια χορό στην Κρατική Σχολή Χορού κι έχει εμφανιστεί στο θέατρο στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» δίπλα στον πατέρα της και τη Μιμή Ντενίση. Η «ΣτΟργή» είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της. Θα υποδυθεί την κόρη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Πρόκειται για μια ηρωίδα με πολλές πληγές που θα μας συγκινήσει με την ιστορία της.

Κορίννα Ντουλλάαρτ

Είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Milky Way» του MEGA, που σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεκάτος. Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός έχει σπουδάσει στο Θέατρο Τέχνης. Στη σειρά υποδύεται μια 17χρονη κοπέλα, με πολλά όνειρα, τα οποία όμως καταστρέφονται όταν μένει έγκυος. Η κοινωνία, όπου ζει, είναι πολύ κλειστή κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσει τόσο το σχολείο όσο και το χορό, που είναι το πάθος της. Η νεαρή κοπέλα βρίσκει τελικά διέξοδο σε ένα αγόρι που έχει έρθει από την Αθήνα, όπου ονειρεύεται κάποια στιγμή να πάει...

Θαλασσινή Βοσταντζόγλου

Θα υποδυθεί τη Μαργαρίτα στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος». Είναι κόρη των ηθοποιών Γιάννη Μποσταντζόγλου και Δήμητρας Παπαδήμα. Έχει ήδη κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το 2020, ενώ συμμετείχε στη σειρά «42°C» της Cosmote TV και στην κινηματογραφική ταινία «Dissolved». Έχει εμφανιστεί και στο θέατρο και παράλληλα είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Θα υποδυθεί τη μοναχή Ελισάβετ οτο «Μαύρο ρόδο» του MEGA. Δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, έχει όμως στο ενεργητικό της μια συμμετοχή στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσειτη μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Έλενα Μεγγρέλη

Εμφανίζεται στη νέα σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών». Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Υποκριτική του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ. Από το 2018 μέχρι και σήμερα είναι εμψυχώτρια στο πρόγραμμα «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο» του Εθνικού Θεάτρου. Έχει στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ενώ τηλεοπτικά έκανε το ξεκίνημά της στη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» που είδαμε πέρυσι στο MEGA.

Δέσποινα Τσούτσα

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ίασμος». Έχει συμμετάσχει στις σειρές «Θα γίνει της πολυκατοικίας» και «Ήλιος». Φέτος, θα τη δούμε στη νέα σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών». Η νεαρή ηθοποιός, εκτός από την υποκριτική, λατρεύει και το μακιγιάζ, κάτι που είναι εμφανές αν επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα της στο Instagram.

Χαριτίνη Ηλιάδου

Παίζει στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκτός υπηρεσίας». Έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη. Πήγε στην Κύπρο για να σπουδάσει νηπιαγωγός και παράλληλα
εργάστηκε ως μοντέλο. Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Κύπρο και είναι πολύ ενεργή στα social media. Στο βιογραφικό της έχει μια συμμετοχή στη σειρά «8 λέξεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved