Χασαπόπουλος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά από την αναβολή της πρεμίερας του «Κοινωνία Ώρα Mega»
Media

Χασαπόπουλος: Η πρώτη του ανάρτηση μετά από την αναβολή της πρεμίερας του «Κοινωνία Ώρα Mega»

Άλλαξαν τα σχέδια τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, μιας και η πρεμιέρα της εκπομπής τους "Κοινωνία ώρα MEGA" αναβλήθηκε για λίγες ημέρες. 

Είναι το αγαπημένο δίδυμο της ενημέρωσης, που οι τηλεθεατές τους δείχνουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, αφού τους παρακολουθούν καθημερινά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Η Ανθή Βούλγαρη, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με την ίδια να το δημοσιεύει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είναι ιδιαίτερα ενεργή. Την Παρασκεύη 19 Αυγούστου, η παρουσιάστρια έγραψε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της: «Έλα Ιορδάνη τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid! Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο ..βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγειά! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού»!

Μετά από την πρώτη ανάρτησή της, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θέλησε να ενημερώσει, με την σειρά του, τους διαδικτυακούς του φίλους για την αναβολή της πρεμιέρας της εκπομπής, κάνοντας λόγο για μικρή παράταση και μόνο!

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έγραψε στην ανάρτησή του: «Καλημέρα σε όλες και σε όλους καλό σαββατοκύριακο. Δυστυχώς αυτός ο κορονοιός έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της νέας σεζόν, χτύπησε την Ανθή Βούγλαρη. Για να μην έχουμε άλλες απώλειες τις επόμενες ημέρες και για να είμαστε σίγουροι, υγιείς και δυνατοί, όλοι μας στην ομάδα της Κοινωνία Ώρα Μega, πήραμε μια μικρή παράταση και θα ξεκινήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Η πρόληψη, η μάσκα και ο συνεχής έλεγχος με τεστ, μας προφυλάσσουν απο τα χειρότερα και κυρίως μας βοηθούν στα σχέδια μας. Καλή αρχή σε όλους»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved