Γιώργος Αυτιάς: Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για την πρεμιέρα του! Με το... δεξί η νέα σεζόν!
Media

Γιώργος Αυτιάς: Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για την πρεμιέρα του! Με το... δεξί η νέα σεζόν!

Ο Γιώργος Αυτιάς ξεκίνησε πρώτος την τηλεοπτική σεζόν και οι τηλεθεατές του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή...

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής το περασμένο Σάββατο (20/8) έκανε πρεμιέρα σε ιδιαίτερα ανανεωμένο σκηνικό όπως μας είχε προϊδεάσει ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς.

Καλημέρισε για πρώτη φορά το κοινό του λοιπόν με τα εξής λόγια:

«Καλημέρα σας να είστε καλά, όπου κι αν είστε κι όπου κι αν βρίσκεστε. Είμαστε στο καινούριο μας σπίτι, στο νέο στούντιο. Σας το είχα πει ότι θα αλλάξουν όλα. Αμεσότητα, κουβέντα, συζήτηση, μαζί με την κοινωνία. όπως αντιλαμβάνεστε, με τη βοήθεια του Θεού, τη δική σας στήριξη αλλά κι ανθρώπων που δούλεψαν αρκετά όλο το καλοκαίρι για να μπορέσουμε να έχουμε μια καινούρια εικόνα εδώ στον ΣΚΑΙ. Είμαστε μαζί επειδή το ήθελε ο Θεός κι επειδή το θέλατε κι εσείς. Ξεκινώντας να πω ένα ευχαριστώ στη σκηνοθέτιδά μας, την κ. Βάχλα, που χωρίς την ίδια και πολλών παραγόντων της διοίκησης, δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Όλα εδώ σε αυτό το τραπέζι, όπου δεν θα υπάρχουν παράθυρα. Θα υπάρχει η αντιπαράθεση και θα έρθουν οι καλεσμένοι μας και πάνω από όλα η κοινωνία. Εσείς είστε η βάση των δεδομένων μας… Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος».

Ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που εγκαινίασε ουσιαστικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε πρεμιέρα με το... δεξί και από άποψη τηλεθέασης αφού η εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ήταν πρώτη στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 20,8% (Σαββατοκύριακο 20-21/8) και 134.035 τηλεθεατές.

Ακολούθησαν το OPEN με 85.962 τηλεθεατές (14,5%) και η ΕΡΤ με 70.415 τηλεθεατές (13,9%).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved