Ριάλιτι: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν- Οι λεπτομέρειες και τα νέα πρόσωπα!
Media

Ριάλιτι: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν- Οι λεπτομέρειες και τα νέα πρόσωπα!

H νέα σεζόν είναι προ των πυλών και όλα τα νέα προγράμματα που θα ξεκινήσουν θα είναι απολαυστικά και θα κάνουν τον τηλεθεατή να... κολλήσει!

Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, σίγουρα, θα έχει το στίγμα της μυθοπλασίας, όμως δεν θα απουσιάσουν από τον προγραμματισμό των καναλιών τα ριάλιτι σόου. Ο ΣΚΑΪ θα μπει στην αρένα με ένα νέο πρότζεκτ αλλά και ένα παλιό γνώριμο.

ΣΚΑΪ

To «Love Island» ή, αλλιώς, το «Νησί της αγάπης» θα προστεθεί στον προγραμματισμό του σταθμού του Φαλήρου και παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Παίκτες, οικοδέσποινα και τεχνικοί θα βρεθούν στην Τενερίφη, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα, με τους πρώτους να επιδίδονται σε διάφορες δοκιμασίες με στόχο να βρουν την «αγάπη»! Το εν λόγω φόρμάτ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, όπου πολλές φορές συμμετέχουν και αναγνωρίσιμα πρόσωπα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το κατά πόσο το περιεχόμενο του ριάλιτι θα δελεάσει τους Ελληνες τηλεθεατές.


Φυσικά, ο ΣΚΑΪ θα παίξει και με έναν άσο στο μανίκι στο νέο του πρόγραμμα, το μουσικό σόου «Voice». Επειτα από πολλές επιτυχημένες σεζόν, θα επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και -πιθανότατα- την ίδια επιτροπή (Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη, Ελενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό).

STAR

«Μάχιμο» και το STAR στον τομέα των ριάλιτι σόου. To «Greece’s Next Top Model» κάνει comeback ανανεωμένο και με νέα πρόσωπα. Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην τετράδα της κριτικής επιτροπής, ενώ εισέρχεται και ο μέχρι τώρα coach των διαγωνιζομένων, Γιώργος Καράβας. Τις υπόλοιπες δύο θέσεις θα καταλάβουν ο fashion entrepreneur Τάσος Σοφρωνίου και η influencer Σοφία Χατζηπαντελή. Η τελευταία θα έχει ρόλο guest και θα παραμείνει στην κριτική επιτροπή μόνο για το στάδιο των οντισιόν, ενώ στην πορεία τη θέση της θα πάρουν διακεκριμένα πρόσωπα από τον χώρο της μόδας.

Εχει γίνει γνωστό πως guest κριτής στα φάση του bootcamp μπαίνει στο «GNTM» η Mary Vitinaros, το ελληνικής καταγωγής super model με καριέρα σε Αυστραλία και Αμερική. Μάλιστα, πολλοί τη θέλουν και για τη θέση του coach των μοντέλων, κάτι που θα δούμε μόνο επί της μικρής οθόνης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Την υποδοχή και την προετοιμασία των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους στο «family room» στις οντισιόν θα αναλάβει η Ελενα Γαλύφα και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Να σημειωθεί ότι το ριάλιτι μόδας θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο καI θα κρατήσει συντροφιά μέχρι και τον Δεκέμβριο.

MASTERCHEF 7

Μετά τη θέση του θα πάρει το «MasterChef 7» με πολλές αλλαγές. Ο Πόνος Ιωαννίδης, ένας εκ των κριτών, σε συνέντευξή του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν συζητήσεις σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για τις αλλαγές που θα κάνουμε προς το καλύτερο. Πρώτα ο Θεός, θα είμαι κι εγώ μέσα». Να σημειωθεί ότι στο τέλος του προηγούμενου κύκλου είχε πέσει μία μικρή βόμβα που αφορούσε στην αποχώρηση του Σωτήρη Κοντιζά. «Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης
μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και... άναψε φωτιές για το μέλλον του Κοντιζά στο ριάλιτι μαγειρικής. Ας ελπίσουμε, βέβαια, ότι η τριάδα θα παραμείνει ανεπηρέαστη, καθώς είναι αναπόσπαστο στοιχείο του «MasterChef» και της επιτυχίας του.

ASIA EXPRESS

Στο πρώτο μισό της σεζόν, στο STAR, θα προστεθεί και το «Asia Express», το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες. Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδπς, ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με τπν πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε! Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση, να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς, όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στον δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια... Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότηιά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας. Οι επώνυμοι που θα συμμετάσχουν θα είναι οι Γιώργος Μαυρίδης-Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι), Χριστίνα Παππά-Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι), Χρήστος Ζώτος-Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Κωνσταντίνος Βασάλος-Φίλιππος Ιωάννου/Fipster (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα-Maria Maroulis (φίλες), Θεοδώρα Ρασέλ-Κλόντια Ρασέλ (μαμάκόρη), Βιβή Μπασινά-Κατερίνα Κάλίνογλου, Kat Kat (φίλες), Νάσος Γαλακτερός-Παύλος
Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος). Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και, σύμφωνα με τα spoilers, οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Φίλιππος Ιωάννου είναι οι νικητές.

ALL TOGETHER NOW

Εχει ήδη ανακοινωθεί ότι το πρώτο μισό της σεζόν στον αέρα του ALPHA θα βγει το μουσικό σόου «All Together Now». Ο Νίκος Κοκλώνης θα βρεθεί σε ρόλο παρουσιαστή και παραγωγού και το φορμάτ θα έχει τη μεγαλύτερη κριτική επιτροπή που έχει υπάρξει ποτέ, 100 στον αριθμό. Ηδη κυκλοφορεί στον αέρα το casting call βίντεο για το νέο σόου, που θα προβληθεί από το φθινόπωρο, για όσους ενδιαφερομένους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να ξεσηκώσουν με τις ερμηνείες τους. Ο Νίκος Κοκλώνης σίγουρα ετοιμάζει πράγματα και στο MEGA, χωρίς όμως ακόμη να έχει ανακοινωθεί
ή «κλειδώσει» κάτι.


SURVIVOR ALL STAR


Είναι δεδομένο ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ έχουν δώσει τα χέρια για νέο κύκλο «Survivor». Και οι δύο πλευρές προσπαθούν να ετοιμάσουν το «Survivor All Star» με συμμετέχοντες παίκτες προηγούμενων ετών που άφησαν εποχή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρά την έντονη φημολογία, είναι πλέον δεδομένο
ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω υποχρεώσεων, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο
Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη,
ο Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα,ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης. Παππάς
έχουν ήδη κάνει συζητήσεις. Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός τάζει «γην και ύδωρ» για να συμφωνήσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν το σχέδιο J2US δεν βγει όπως το θέλουν, τότε στον αέρα του ΣΚΑΪ θα δούμε έναν ακό- flμη κύκλο «Survivor» με Μαχητές και Διασήμους.


Τι θα κάνει ο ΑΝΤ1;

Η ερχόμενη σεζόν θα έχει σίγουρα πολλές σειρές στον ΑΝΤΙ, όμως τα στελέχη έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης «I am a celebrity, get
me out of here», του οποίου τα γυρίσματα θα γίνουν στη ζούγκλα της Νότιας Αφρικής σε δύσκολες συνθήκες'για τους επωνύμους που θα δεχτούν να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ριάλιτι που θα ξεκινήσουν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved